MIDDAG!

Hejsan! är hemma på middag. men nu måste jag snart tillbaka och jobba! :)

Min ni kan få min lilli Hm önskelista :)





Kisses and wishes Hannah


kväll

Varit nere och sjungit. Tog med mig lill Elin, måste säga att hon är riktigt duktig :) Synd bara att hon inte kan så många texter :)


Och tagit lite bilder :P

 

Kisses And Wishes Hannah *Ehlise


den 29 november 2009

SKYLTSÖNDAG, tjihoo :P  Var ute med Sanna en sväng, men ojoj så kallt det var! -6... Hur i hela friden ska vi överleva denna vinter? Kroppsvärme tror jag på (:




Älska minerna ;)


Den 28 November 2009

Tjoho på er :D  Snacka om att ha slitit idag! :p har tagit väldigt lång tid att städa.
Började imorse. Sedan blev det en liten paus när jag och mamma åkte och köpte julgardiner tillsammans :)
blev precis färdig. Sitter och myser, dicker varm oboy, äter lusse bulle och väntar på pizza leveransen! :) bara toppen grejor kvar av dagen.



Ikväll ska jag träffa Hänan, det ska bli roligt eftersom det var så längesedan! har verkligen längtat efter henne :)



Kisses And Wishes Hannah *Ehlise


Den 27 November 2009

Godmorgon! Idag känner jag mig lite piggare, vilket är bra eftersom jag ska baka lussebullar med farmor snart(:
Har just klivit upp, jag hade så svårt att sova igår. klockan var alldeles för mycket när jag kollade sist.. Tur jag är ledig idag. Annars hade det blivit jobbigt! Stängde till o med av telefonen så att jag inte skulle störas av den. Duktig flicka. Nej men idag är det fredag, undra vad som händer ikväll. SANNA RING MIG!

Undra hur det går för min snuppigubbe då :) Inte hört något ifrån honom sen igår vid lunch. :/ Inte okej! 


Men ni får ha det så bra så länge, ska gå och duscha! Ciao
Kisses And Wishes Hannah * Ehlise


SANNA MI LOVE.

Tänk Sanna om vi fick åka tillbaka lite i tiden, bara några månader. vad mycke som skulle vara sig olikt. Du skulle ha pojkvän och jag skulle fortfarande ha pojkvännen här. Nu är allt så knepigt. Vi går i samma klass, OP. Vi har tid för varandra, Anders bor inte här och du är singel. Så livet kan förändras. Kanske inte till det sämre. Men ibland känns det så. Du har så mycket konstigt för dig nu. Sånt som jag inte fattar. Sånt som jag aldrig kommer försöka ta del av. Du har ditt och jag har mitt. Förut hade jag ditt och du mitt. Vi var som en person. haha. Men tänk om vi iallafall skulle få åka tillbaks till konserten i umeå, se på whitesnake och skrika oss hesa! : )  Få lite panik i bilen medans pappa är och köper mat. Det var kul, nu måste det bli någonting nytt! Jag saknar dig beben. Det vi alltid har haft. Need you.



Låten som vi alltid lyssnat på, Here I Go Again


 Still Of The Night



Kisses And Wishes Hannah *Ehlise


.












Den 26 November 2009

Godmorgon! Eller kanske jag ska säga dåligmorgon... Jag är sjuk, har feber. Huvudet känns som det ska explodera och halsen är tjock. Jippi! + Att internett är jätte segt... Ont i munnen så jag inte kan prata, fast det hade ju redan halsen fixat åt mig * Katsching* Vilken toppen dag.

Men om 40 minuter ska jag gå till farmor och äta. Känns som jag bara klagar, men farmors mat är iallafall alltid det bästa! :) Så dit längtar jag. Farmor och Farfar är bäst =)





Kisses And Wishes Hannah *Ehlise



Den 25 November 2009

God eftermiddag! Fick sluta en hel halvtimma tidigare idag, tjihoo! Är verkligen helt slut på just nu. Funderar starkt på att lägga mig på sängen en liten stund.
Är så trött så jag tror knappt att ögonen tänker hålla sig uppe mera. Vila är ett måste. Och ont i munnen har jag =) Ooh så jag klagar^

Men ni får ha det så bra tills vidare!














Kisses And Wishes Ehlise


Tyst

Tjabbalabba!
Inte hört ett ljud från min älskade Anders heller.. Trist. Han har väl fullt upp kanske.. Igår var det den 23/11 -09 det betyder också att jag och Anders varit tillsammans i två år. Ojoj så tiden går fort...


Ska ner och försöka få den föbannade låten klar nu ikv.. Det har tagit alldeles för lång tid!

Kisses And Wishes Ehlise


Den 24 November 2009

God eftermiddag folket! :)

Kom just hem ifrån praktiken. Inge mera slit idag. Ikväll ska jag ta det lugnt, kanske se en bra film.. Om jag hittar någon alltså. Tiden går så otroligt fort. Tänk jag är inne på fjärde veckan nu snart är det helslut på jobbandet. Det tycker jag är tråkigt! Trivs så hemskt bra i gruppen jag hamnade i. Får ju bara hoppas att dom tycker det funkar bra dom också! =) 



Kisses and wishes Ehlise


Saknar op

Jag saknar skolan lite. Det är bara där jag träffar min ursnygga kompis Lisa.  Jag tänker på henne ofta, ägnar tid att skriva godnatt sms nästan varje kväll. Och nu får ni en bild på en trevlig liten stund. Lisas rökpaus x]

Miss uuh Love.

Kisses And Wishes Ehlise

Tack

Tack till en underbar vän för fin dag och fin design. Efter den "stora" operationen.

Kisses ann wishes Ehlise


Den 23 November 2009

Hejsan. Slutade tidigt idag, redan klockan tolv. Nystart nu också, ännu bättre! 
Ska snart hoppa in i duschen. 

Guldklänningen och trosorna jag beställde hade visst kommit i brevlådan också, tjiho! 





 Sist men inte minst i mitt fösta inlägg så vill jag bara berätta att idag har jag och min underbaraste pojkvän varit tillsammans i två år.



Kisses Ehlise

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0