Kärleksbad

Gårdagen var super mysig och det känns fantastikst att jag redan på onsdag ska få åka ner till min underbaring till pojkvän! :) Vi har haft så himla trevligt i helgen, och båda är lediga på torsdag så då blir det nog en massa skojj!

vivkis


Min goding!

DE BÄSTA; 2.26 - 2.45

Klänningarna ..

 

En klänning hitta jag inte åt igen :P Men där har ni iallafall vad jag slängde in i garderoben igår! 
Vad tycker ni?? :)

 


Hannah

Jag vet att det är de här ni älskar! Att jag gör mig så bra på bild? :)
Liten hjälp till er!!
Det man ska tänka på som gör bilderna bra:
* Levande ögon, vrid gärna huvudet så blicken ser äkta ut
* slappna av i läpparna så dom inte ser ut som "ank munnen"
* Tänk på att om ni vill hålla handen eller fingret någonstans i ansiktet, rör aldig ansiktet på riktigt utan håll bara nära så att det ser ut som så.
BILDERNA NEDAN ÄR INTE OKEJ! INTE OKEJ!

musik så klart !



 

 

 



Digg'it!

Truddilurar om den förbannade kärleken och ägnar en tanke eller två till min pojkvän!

Spelar in till Frida Olofsson


Jeppe Min Darling!

Den här helgen kommer bli den bästa på länge! Bara för att jag har längtat så fruktansvärt efter min Jeppe. Han har varit borta alldeles för länge. Men nu äntligen är det fredag och han kommer hem hem hem hem! Bus, mat och kärlek kommer nog min helg att bestå av. Hoppas det blir fint väder också så vi kan hitta på någonting roligt=)


En undebarsyn! :)


Drömmen! :)
Det vore väl underbart att vakna upp om 50 år och se ut som den här lyckliga damen? Det är väl precis vad alla drömmer om och tänker på innan de opererar sig=)???


Älskling

Äntligen jobbigaste dagen torsdag, smockat med lektioner och pluggande. Sen blir det en trevlig kväll med min gamla vän Leona Johansson. Vi har ju som kommit ifrån varandra litegranna! Men det är alltid så skönt att komma tillbaka till sina gamla vänner! Vi har ju trotts allt gått i samma klass i 10 år.  Shit, vi kunde ha gått samma linje också men hon lessnade och bytte till sp. 

OCH ÄNTLIGEN SÅ KOMMER JEPPE SNART HEM! :) Imorgon. Han jobbar till halv fem, sen åker han direkt hem till mig och då är jag redo för massor med mys och porr med honom ;) baben min!

PUSS PÅ DIG SNYGGBRUDN!


orättvist

När jag tänker efter har jag det så fruktansvärt bra! Det är så många som är missnöjda och vill bara ha mer och mer. Finns även de som vill ha kakan och äta den också. Men det går inte serni!! Min fråga är oftast som för alla små, varför? varför är det så? varför blev det på det viset? Det är fruktansvärt orättvist och jag sänker gång på gång tankar till de som tyngs ner av vardagen just nu. Går det över? det är ingenting jag vet, eller säkert kommer få veta. Jag kan bara hoppas på att jag har den turen att slippa den smärtan som ni går igenom. Många varma kramar. Jag vet att ingenting blir som det var, men det blir bättre!





Då och Nu

Då; En passiv bäbis med inte allt för mycket framtidstankar och förhoppningar på livet!
Men den här flickan har förändrats och hon är en liten blond buse på 18 illa luktande år (på grund av sin korta längd)! Mycket goda vänner och finurliga tankar. Jag vet själv av egen erfarenet att hon kan göra pizza, dricka coola och prata om väldigt mycket oaktuella saker. Tack Jannike!:)
http://janniqskoel.blogg.se/

Grels tshirt


Bröst Gud Så Underbart

Tralallalalala, vilken underbar dag! :)


Noter Till Arm

Jag och min läckerbit till pojkvän ska tattttuuuueraaaaa oss :) Ska sätta tattueringen på min stora biceps på insidan. HAHA! Men nu skulle jag vilja ha lite hjälp med stuk på den. Jag ska göra den personlig genom att ta ut noterna till en av mina egna låtar, så ingen kommer ha samma :) Sen ska min älskade Sanna få rita den först. Men det skulle vara jätte snällt om ni bara tyckte till för en gångs skull. Ni kan se nedan vad jag har funderat på.

NR 1



NR2


NR3



Motivation

Försöker hitta någon slags motivation till att fortsätta driva min blogg.. Kan ingen vänlig människa säga vad det är ni vill ha utan mig? Jag vet ju inte vad det är som drar så många läsare som aldrig kommenterar. Det är jätte jobbigt.. Jag träffar ibland människor som säger att dom läser bloggen och den är bra hit och dit... Men vad är det egentligen som är bra? Jag har enorma pauser mellan inläggen och om jag var läsare av denna blogg skulle jag ge upp! Jag koncenterar mig på allt annat än bloggen, vilket jag tycker är fruktansvärt skönt! men nu, innan jag börjar jobba ska jag få fart på bloggandet. Jag tror jag ska lägga min Jepser (<3) tid på bloggen när han är borta och jobbar. :( Vill ju hällre ha honom här hemma hälst fast klistrad på mig! Men det får jag ju aldrig.. Iallafall, jag spårade lite haha! Jag vill bara säga till er att Mrs bean is back, Put Your Lipstick On!






Jesper Eriksson Och Hannah Bodin

Nu ska jag o Jeppe gå ut och gå och käka lite glass i det underbara vädret. Ralf har tur som får följa med han också! :)

 


Bildeeeeer

Hannah Bodin - Attitude
Tack till alla som röstat och gratulerat mig efter vinsten!

WMC 2011

Då står man som vinnare av årets WMC. Min låt kan ni hitta på;  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=109&artikel=4493304
Nu ska jag gå ut och grilla korv med familjen!

Dödshjälp..

Goddag!
har ätit kyckling och är mätt och belåten.
Brudarna sitter och sjunger "jag är inte dum jag är bara från norge!" Ska jag ta illa upp? Jag som har noskt påbrå? nejdå. Jag sjunger med i huvudet och tröstar mig med att nästan ingen vet om det. HA HA HA... ....
Norskar som är så snygga!

OCH GRATTIS TILL JEPPE SOM FÅTT JOBB I UMEÅ! :) himla glad är jag för det!

Nu börjar jag vara nervös inför lördagen.. jag ska sjunga för drygt 800 pers.. Deet känns i magen skulle jag vilja vara ärlig och berätta! I wont be the one.... CUZ U TREAT ME LIKE I'M INVISIBLE! taggad till tusen är jag iallafall.. Men måste jobba på dansen så jag inte till mammas stora fasa skulle börja jucka på sceeeennnneeeen.




Claes Malmberg - FETTAN


RSS 2.0