I umeå / 29 Juni 2010

Vi åkte ut för att grilla korv, men det sket vi i. Vi hann vara på 2 ställen. Men vi åkte hem för kameran slutade fungera. Peter är trött, men hur kan man sova utan att ha sett aktuellt? Eller fotboll. Det är ju fotboll på säkert en kanal, om inte flera. Nu körde vi förbi en skylt som de stod 8 umeå på, alltså.. Det räcker väl med ett? Inte undra på att man blir trött av att bo i storstan.. Vart bor man egentligen? Är de umeå 3 kanske? Nej nu berättade Peter att det var kilometer det handlade om. Så blond man är;) HahaHaha. Vad ska jag göra på semestern? Jag vet inte.. Jag har kommit på att jag har hela livet i telefonen. Så jag tror jag flyttar in snart. Om någon är sugen på att dela rum så har jag faktiskt lite utrymme kvar, närmare 9000 kb. Så det är bara att faxa mig om ni känner att det passar er. Temat i min nya lya är rosa med bubblor. Det är sommar iallafall. Underbart! Kanske ska vänta med flytten tills hösten kommer. Vi har haft kanon väder idag men imorgon skulle det bli sämre. Imorgon tänker jag åka hem och kramas med mamma! Jag skulle vilja ha en audi. Snacka om super! En snygg en. En fet en. Haha. På tal om fet så har jag en vän som är jätte tjock. Jag brukar kalla honom för fetto det tycker han om:) han ser glad ut när jag säger det iallafall.

Den 24 Juni 2010

Tjabbs!
Blev sent igår pga att jag Hänan och Sophia åkte ut och fiskade :P Vi kom hem vid halv fyra! Men jag var uppe klockan åtta och känner mig faktiskt inte ens trött! =)
Idag åker vi ner till Örnsköldsvik för att fira midsommar. Det kan nog inte bli annat än bra. Även fast det blir en ganska tom midsommar utan torpet, X och Caisa kanske jobbar :S? Jaja.. Går inte att göra något åt någonting av det.

MEN HÖRRNI????!
Är det någon mer som ska på Getaway rock festival???


Det kommer iallfall blir bästa!!!!!
Sen kanske utomlands, tjihoo =)


Pussar o Kramar!


Den 23 Juni 2010

först..... GRATTIS PAPPA. Hoppas du får en fin födelsedag med mycket tårta!

Idag ska jag packa inför midsommar firande i Örnsköldsik. Det kommer nog blir roligt! Jag längtar så mycket efter familjen Hallin Wiklund!

Jag har inte hunnit göra mycket idag.. var ner till farmor och åt blåbärspaj och mös ute i solen. Lägger just nu in musik på telefonen. Men jag ska gå till Sophias lägenhet och städa med Hänan. Vi har lovat henne de ;) Vi är faktiskt rätt snälla, gooa och trevliga unga flickor.

Vår badminton igår blev inte som väntat... Vi fick publik och gav upp. HAHA


Nej nu måste jag rycka upp mig! Jag lägger upp bilder senare!:)


Musik

 

 

 

 


Den 22 Juni 2010

Hejsan, klockan har bara rusat iväg och jag känner hur oerhört stressad jag är.... :S
Jag ville ut och springa senare ikväll men jag inser att det kommer bli en mys kväll med Hänan idag också. Vilket inte stör mig särskilt mycket =)

Jag har hunnit puttsa fönster, städat och nu tänker jag kasta mig in i matlagningen. Känns konstigt att klockan snart är kväll och jag varit vaken i sisådär fyra timmar..

Hänan kommer snart åh då blir det bus. Hoppas på en badminton match! Vi har längtat så efter bättre väder, och kadicsh! nu är det här. Dock blåser det kallt .. Men hallaah? vad gör man inte för lite "motion" ... För skrattmusklerna iallafall.



Svar till Anonym
;
Nej jag och nathalie har absolut inte bråkat. Hon bor i umeå nu eftersom hon jobbar där och vi ses bara ibland, när hon är hemma dvs.



ÅÅh snart dags för underbara turer på sjön med denna skönhet! :)



Den 21 Juni 2010

Godkväll.... nej godmorgon, ja elle?
Skit samma klockan är snart tolv. Jag och min fantastiska gamla vän Hänan stört kramas eftersom vi är så sugna på att spela badminton. hihi. Får hoppas på att det blir bättre väder snart så vi kan gå ut och visa vad vi tjejer går för! Vi är grymma proffs spelare och vi hoppas att det snart blir turnering runt om i Sverige, eller i hela världen vore ju det roligaste. Vi brinner för det vi gör.... Ja elle?
Hannah , de där stämmer nog inte !! ... ja elle ?/ Hänan bby
Hänan, ge dig! Det ska se ut som att vi är super duper bästaste! (; ... Ja elle?

Taha... Vi ska inte göra narr av de små liven...elle? Förlåt sötnosaaar :) Vi älskar era ironiska uttryck.. Helt enkelt det bästa vi vet. Vi tar stolta efter varje ord ni kläcker ur er... Elle?
Nu lämnar vi ja eller kapitlet och går vidare med våran dag!!!!!!! Eller så skiter vi i det och lägger upp två utsnygga bilder! ;)











Kisses And Wishes Bönan o Hönan


Hannah


Grillning!






Super trevlig kväll, med SÅKLART trevliga vänner! :)

Kisses!


Musik







Wilder

Du gör mig varm, röd och naken av en blick kylig som is, vind och snö.
Det är inte konstigt att det finns onda saker att säga om dig, när det är så lätt att vara avundsjuk.
Om jag hade din kraft, vilja och utsida hade jag bestämt mig för samma sak. En lögn trillar ner i koppen och huvudet känns än en gång lättare. Att du ljuger för omvärlden med ett grönt öga och bruntonade hud är ingen hemlighet. Det sägs att det är perfektion. Den uppkommer när du andas och skrattar. Lusten finns där redan när du på morgonen kliver upp och börjar dagen med ett stänk förtroende och em släng av välmån.  Om du hade varit en flicka hade det varit flickorna som pratade. Hade du varit en kille hade det varit logiskt att dem hade snackat. Att kallas för nedvärderande ord och helt utan aning har både du och jag varit less på. Fördomsfulla nätter som leker med våra liv. Drömmarna vill inte släppa men på dagen är vi båda de samma. Om du hade mer än oss andra hade jag också reagerat. Tack för att det min del som ingenting är fel på och att din låter dig minnas operfektion och respektlöshet.






Keep Talking You making Me Famous.


Bilder Student vecka / papparazzzzzzi








Kisses And Wishes Hannaah Bodin


10 Juni 2010

Imorgon får man gå hem och lägga sig på soffan en sväng efter halv tolv. skönt. Men just nu känns det jobbigt....

Hoppas alla studenter har haft en super trevlig vecka. Själv tycker jag att det har varit jäkligt dött här även fast jag varit upp i dom hela tiden. haha. Ni är så skötsamma?????? Fp också.. :P Det fick jag ju förklarat igår.

Jag har gjort klart sista skolarbetet nu. Ska bara upp och skriva två prov. Jag har varit förkyld och jävlig i veckan.










Kisses Hannah


Den 3 Juni 2010

HehehheheheHej =)

Ny månad, tusan också vad fort det går. Snart är det ju fullsommar och jobbar tider. fruktansvärt trevligt? Vad ska ni göra i sommar? Själv tänker jag ta vara på vareeända dag som om det vore min sista. Ska plugga de här två sista veckorna mer än någonsin och jag tänker försöka få ihop någon mer sång.

Den 13 Juni sjunger jag på bröllop och dop. Det blir nog super duper!

I helgen blir det lugnt och mysigt med vänner! Mor och Far har åkt till stholm för att kolla på ACDC.. Kul att dom tog med mig va? ... .. .. Måste göra klart vården nu så jag kan chilla nästa vecka. haha..

HÄNAN, JAG SKA LÄGGGA UT DEN!!!!!! ps. i love uu <3

kisses Hannah


RSS 2.0