Klara färdiga BÄBIS

Halloj!
Ligger på Haga och försöker ta tag i allt jag måste göra..
När jag kom hem idag trodde jag, att jag & min älskade man skulle åka å handla när han slutade. Och att jag skulle slippa öppna kylen (där det hoppar makaroner upp & ner som bara väntar på att jag ska sticka in ett finger så de kan ta en mumsbit) och slippa laga mat! Men då ringer lillhjärtat mitt som så vackert lovat att plocka bort makaronerna och han säger med len ton; Älskling, jag måste jobba övertid... De är tur jag är en så smart, smidig och underbar flickvän som tog mig in i kylskåpet fick in en hand och kunde gräppa dolmio burken utan att se de svarta mackisarna! Wow, jag var svettig och illamående säkert 10 minuter efteråt! Men nu är vi mätta glada och ja(trötta, lata).. Bla bla.. Skit samma.. Vad jag vet står makaronerna kvar än..


Sakaaaaaaaa!

Så underbart roligt med spel å fantastiska vänner i fredags! Vi tjejer vann egentligen över killarna fast de var så över förfriskade att de räknade stegen dubbelt! - Fusk enligt mig?


Elvis var också med!



Som en bro över mörka vatten.

Sitter här i mörkret med hockeyn i rummet brevid. Jag sitter och sjunger litegranna på låten som jag ska sjunga imorgon.. Jag känner att det är så viktigt att kunna den bättre än bäst.. Ska träffa Christer imorgon halv ett för att kolla tonart.. Måste väl snart lägga mig ändå så rösten får vila upp sig. Som en bro. Det är egentligen aldrig kul att sjunga på begravningar. Men det är svårt att säga nej när man vet hur glad de blir över att man kan ställa upp. Och sjunga är ju livet. Så jag får se det så.. Varit ute och sladdat sönder allt som finns.. Tack för en myspys kväll!
& på torsdag kommer Jesper hem, gud så jag längtar.. Känns inte som man hinner umgås när de jämt är fest, och en massa bilåkande.. Vill ha en lugn stund med mitt hjärta. Över mörka vatten..




Den 3 Januari 2012

Mormor, Morfar & Olle har kommit och vi har ätit god pastagratäng (LIKA GOD SOM FARMORS, BARA SÅ DU VET JESPER) och vi har drukit kaffe och nu sitter Petra å Grels å pratar om att sladda :) Så nu ska vi ut å slatta sönder.


fin kopparna! Tack mormor å Morfar





Begravning imorg..

Imorgon ska jag sjunga på begravning.. Finns bara en annan människa jag tänker på när jag hör den här låten..
Hon ska veta att jag tänker på henne. Å jag älskar henne trotts allt. Ta hand om dig!







Något nytt

För en liiiiiiten förändring har jag gjort en ny slut puss :)
Jag är rätt nöjd.. Hittade dock inte samma efffeeekt som när jag gjorde min första.. Och Har inte så plufsiga läppar nu häller.. Men :)


Kläder kläder

Jag har nog hälften av allt nytt i Umeå.. Så jag får lägga upp det när jag åker ner.. Och vissa saker vet jag inte vart jag har längre! Så blir det när man drar de fram å tillbaka mycket.







________________________________________________________________________

Skal till telefonen! viktigt..


________________________________________________________________________


Min marin blåa kofta hänger i umeå..



Både halsbandet o skjortan ny


Nu till mitt billigaste inköp!
Tadaaaaa! Billigast men mest användbara! Puss på dig rosa.


Och så de dyraste........

Armbanden är dyrare än ja..... kommande bild
Tre make up store skugor... Men jag älskar dom! ett värt köp.. Måste investera i fler färger! :)





Så fort de dyker upp grejor jag har glömmmt så lägger jag in de! Lovar ;)

Ha det så bra så länge!





Skor från mina fem veckor i umeå..

Mina Nya skor.
Tur jag åker till umeå v.3 igen! Då blir det mera skor?? :)








Den 2 Januari 2012

Äntligen är min paus över och min nya fina telefon hjälper mig att uppdatera även fast jag kanske inte kommer åt datorn alla gånger! Min samsung galaxy sII har äntligen anlännnt. Har inte lagt ut julklappar, all shopping från umeå och det är så mycket jag har att berätta! Tur jag har lisa att visa alla mina saker för ist.. Lisa kolla mina julklappar, Lisa jag har katthiv, Lisa lisa lisa lisa!!!!!!!!! Har skottat mammas och pappas gård. Okej inte helt ensam.. Grels tog framsidan på sin lunch! HHAHAHA.. Men baksidan tog nästan 2 timmar... Sjöblöt i svätt fick jag slänga alla kläder i maskinen.. Även jackan, dock för att den var skitig inget annat.. Nu har jag ju också nytt nummer, tror jag har 12 kontakter nu! haha. och jag behöver ju inga fler :) Nej men om det är någon som känner att de är nödvändigt att nå mig så får ni fråga om nummmret. För jag hade inte tänkt ha alla som jag hade på min gamla telefon. Det är bara onödigt!




RSS 2.0