Den 30 Maj 2010

Goddagens!
Hemma efter en mys helg med tjocka släkten. Måste säga att den var riktigt värd. Komma bort ifrån allt och alla. Ingen behöver ta illa upp nu ;P Sen så blev dagen bättre idag, inga frågor.. Så är det bara. 5 av 5 toasters? =)


Den 29 Maj 2010

Middag, Flumm och studsmatta

Moa Eriksson o Hannah Bodin

Moa Eriksson o Hannah Bodin

Teo eriksson, Hannah Bodin, Wilma Berglund o Viktor Eriksson

Teo Eriksson, Wilma Berglund o Hannah Bodin


Wilma berglund, Teo Eriksson, Viktor Eriksson o Hannah Bodin

Hannah Bodin

Hannah bodin

Svartvitt, skottkärra, Moa och hannah



Hannah Bodin

Hannah Bodin


Hannah bodin, Moa Eriksson

EGO

Hannah Bodin

Undra vad vi såg för kul ;P ( nyår 09 )


Anders karlsson, Hannah Bodin, Maria Bodin och Wilma Berglund



Den 27 maj 2010

God eftermiddag =)
snart är det middag hos farmor.

ÄÄÄÄÄÄR med Jimmy ;P




NATHALIE snaaart hemma =)

Den 27 maj 2010

God eftermiddag =)
snart är det middag hos farmor.

ÄÄÄÄÄÄR med Jimmy ;P




NATHALIE snaaart hemma =)

Den 26 Maj 2010

GOOOOOOOODMORGON! :)

Hur det är med mig idag är självklart efter en toppen dag, kväll / natt (:P) igår. Vad häner för er? Jag sitter med matteboken i högsta hugg och försöker konsentrera mig. Synd det går så dåligt bara. Men jag tänker på mycket annat =) Igår blev en lugn dag för att vila upp sig från allt de sjuka.. Idag ligger pulsen på ca 140 och med tanke att jag åkte bil till skolan så är det ju inte så himla bra! Har slutat äta medicin helt för att pulsen ska bli till sig. Jag är less på att kroppen inte kan vara stilla och jag är helt slut! jaja :) 

Idag blir det säkerligen MYS med grabbarna :P hahahahahahahha. As usual .. Fika, kaffe, ragga en sväng kanske.. 

Blir kanske mingelmiddag också. haha.. .. .. Ja säg då de.. -.- 
John, vi kommer rocka fett! Även fast du slår på mig "onda" arm. 

 

Musik den 24 Maj






ha ha ha

Snodde en liten låt. ha ha ha


Den 24 Maj 2010

Godmorgon.
Nej dålig morgon igen! Hur bär jag mig åt?

Jag börjar undra hur det skulle vara att alltid vara frisk och kry. Att slippa missa en massa och att måste åka iväg för att kolla upp sig. Hur det är att vakna på morgonen bara genom att klockan ringer och sen må som bäst. Hur är det för er när ni är som tröttast och går ni alltid med denna konstiga känsla i kropp och huvud? Att för det mesta känna sig trött gör sig inge bra i min kropp. Jag rör på mig. När jag ligger lågt kan jag inte... Och nu när jag ligger högt måste jag, men får inte. Jag kan tala om att den känslan som funnits i min kropp de senaste veckorna är det värsta jag varit med om. Tänk dig att du försöker stå stilla men kroppen skakar och du känner hur hjärtat slår dubbelt så fort under tröjan. Det är farligt att svänga så fort som jag gör och jag hoppas att medicineringen kommer i balans snart igen.... Trött på att känna mig helt lost i mig själv.




biiiiiiiiiilllllllllddddddddd









<3


godmorgon

Godgodgodmorgon.
Att det ska finnas så otroligt falska människor hörrni. Det är lite tråkigt tycker jag. Spela roll, det kommer alltid vbara jag och min babe. Då, nu och föralltid. Jag älskaar dig Nathalie.
Hoppas på att få träffa dig idag innan du åker.

Undra vad som händer i veckan? Kanske blir det lugnt och passa på att plugga. Skulle nog behövas.
Ni kan få bilder sen Fredag-Lördag senare idag när jag kommer hem :)



Med Älskling Ikväll :)

Nathalie, Ikväll är det våran tur att rocka.. Utan rockring hoppas jag? ;)
Keeeep On Rockiiiiiin'




PYNTA! :)  Så får man göra med Rilles bil


Flick"vän"



Mer bilder en annan dag!
Nu måste jag kila...

Hej


Pappa


ett litet inlägg

Aldrig förr har jag tänkt så djupa tankar om monster. Monster som vi aldrig bjuder in men som så många gånger förr dyker upp vid bordet en sen aftonskväll. Den jävla idioten framkommer ur någon som trycker i mitt hjärta varje dag. Monstret inom sig själv bjuder han in, bara han. Alla andra ser det smyga över kanten på sanningen. Tröskelg som idioten så många gånger förut trampat över är snart långt bakom värsta steget. berättelsen som så många förut tyckt var lögn har ikväll också blivit till verklighet och killen i kläderna är naken. idioten lämnar konsekvenser och som så många gånger förr lämnar han också barn i tårar. Utan den minsta aning uppkommer sorg och människor skiljs utan att behövas. Ett beroende är ändå ett problem som bara du kan ta tag i. Ett beroende kan vara vad som hälst. Beroendet av en närhet man aldrig kunnat få av sin starka symbol har sjunkit in i det blöta täcket. Att man aldrig kommer få se sin enda ....... som ett skydd har hon som också många andra sett blint på och nu blir tankarna en aning lindrigare. Sjöblanka ögonen, det är de hon har kvar av honom



Oftast när jag skriver tänker jag inte.Och det är inte meningen att det ska bli bra =) det är bara roligt.
Nej nu blir det fruktsallad :) 

Tjing!

vatten, vitt, salt, kallt

När du sover som en björn är det bara vi som ser. Vi känner ofta igen när du snarkar. Ett ljud som aldrig vi velat höra igen. Somna i duschen, badkaret eller över bordet. Ingen kontroll över vad du skallar. Att alltid önskat bort alla hysteriska nätter har försvunnit ur tanken och allt fler individer vet allt. Som en öppen bok väller jag mig över de grönröda träden och ljusrosa människorna. Tunga, blöta, breda  ögon på dig ögonfransar på mig. Okontrollerat ger du min kropp en ännu större börda och håret slängs iväg. Glädjen när du bär iväg mig till sängen är berädd att kasta sig genom väggarna och klipporna på din kropp är stora, hårda och skadar mig på nytt genom endast en smekning. Att brinna känns plötsligt som en kyss och att se dig känns som nästa hot. Ge mig en anledning ger både du och jag vika. En liten glimt i ögat gör oss förenade och älskande hittar de oss över på andra  sidan. Min kämpe, ande, äkta och sårade jag ber dig om förlåtelse och hoppas på nytt liv 

Den 14 Maj 2010

Jag har annat att göra än att skriva någonting som jag aldrig kommer ha nytta av senare i livet. Jag skriver för att jag inte har någonting bättre för mig och inte för att jag tycker att det är speciellt roligt. Jag brinner inte för att avslöja vad jag gör och ska göra och gjort för er.
Jag gör mycket hela tiden och har faktiskt inte en minsta lust att berätta just nu =) Det finns för´mycket nyfikna öron och ögon just nu. haha. Och jag är faktiskt kär i dig, vännen =) Stackarna. Jag brinner för Nathalie, och det är ju tur att alla gillar oss IAF. Ni förstår.

Min ögonsten.




Roligt

HAHA.
Jag vet att ni vet så lite men det är så bra =) Roligt att det är 200 läsare fast ja inte skriver något? :p Kan inte vara kul. Jag ska klä mig nu eftersom jag legat och sovit i soffan..


NU BLIR DET LUNCH OCH SEN SKA JAG OCH ÄLSKLINGS NATAHLIE ROOOCKA! Love uuh <3

Undra vad det är för goo mat =)

Om, ja

Om man inte har en aning varför vi inte kan falla över kanten beror det på dragnings kraften. Ibland håller den kvar mina känslor nere i mina fötter och jag är dålig på att uttrycka alla känslor. Tro inte att jag snackar om att det är sorgsna känslor för jag är dålig på att uttrycka mig överhuvudtaget. Jag försöker men ligger på samma nivå hela tiden. Jag är inte trasig, inte fullbordad, jag är i sånt neutrakt läge att man skulle kunna tro att jag är fast. Jag har fastnat i ett läge med fartfyllda rörelser, skratt, en mun fullproppad med ord, en strömmande känslomässig störning som bara är ute efter en sak. Att ni säger; vad går du på? och skrattar gör saken desamma. Det är någonting jag alltid kommer vara, om du inte tänker ändra på det. Seger ropade solen när han trängde igenom målnen och speglade sig i havet. Mina måln är er, glada, tråkiga, snälla, dumma. It doesn't matter. Det spelar ingen roll. Min lyckofyllda krippite kropp flyger omkring till radio, musik och film. Vem är det som dansar. Det går inte att förklara kärleken med ord, det har jag aldrig lyckats med. Men jag förklarar dig som ingen när jag ser dig. Fruktansvärt att ingen förstår vem du är, vem det är som stör, förstör och spelar. Seger skrek havet till stranden när vågorna öste sin över kanten och sanden skiftade nyans.

Seger säger jag när du fattar detta

Den 6 Maj 2010

Ja jag ser att ni kikar in även fast jag är dålig på att skriva. Gud.. Jag känner mig rätt kluven. Och jag vet inte alls mycket. Jag vet bara vad jag själv känner och jag hatar att inte ha kontroll över läget och kommer drabbas av panik! jag tänker skrika om det blir så, det ska ni veta. Så om ni ser mig längs gatan hysterisk finns det en andledning. Fråga mig inte vad det är, för jag tänker inte svara. Fråga mig inte när det kommer gå över, för det vet jag inte. Och för gudsskull tro ingenting, för ni vet ändå inget =)
Nej jag bara hittar på. haha.. Har inte så mycket att skriva kan jag ju säga.. Har lite bilder från i helgen på mig o Anders och på Petra o så.. Men känner att jag kanske inte vill lägga ut nå mer sånt just nu. Blev taggad i en bild på facebook från färgan till polen 2007. Vilka minnen. Haha. Umgås inte med någon av dem längre. Känns som om man inte ens känner dem. Så tokigt det kan bli vet ni.



Tokigt. Har nu beslutat att vara med i Team Örda i år och jag var på möte igår. Framöver kommer vi träffas på onsdagar. Jag tror vi kommer få otroligt roligt! :) OCH, vi kommet vinna! HAHAHAHAHA. Ni får ha det så bra =)

HEJ HEJ


Den 3 Maj 2010

GRATTIS LISA 17 ÅR! hoppas du får en super dag, älskar dig fina vän.

Godmorgon! Försov mig ca 1 timma.. vilket gjorde mig lite sur. Nu sitter jag och har jobbat med de CNS, PNS och skrivit om MS. Tja ni.. Super kul (;

Nu har jag svenska. PUUSSSS


RSS 2.0