Den 30 september 2010

Amen tjabba.
Nu jäklar har jag bestämt mig.
Sedan i måndags har jag inte ätit godis, kakor, mat som innehåller grädde och jag dricker inte mjölk, dricka saft eller annat onyttigt. varierande träning varje dag. Igår blev det morgon och kväll. Både före och efter skolan. Jag tänker inte ge mig den här gången och på måndag löser jag kort på BC. Igår kändes det ganska tungt ändå, ja och idag är det ju inte så super häller eftersom jag har mått "lite" illa.. haha, Ingen hysteri..
Nej nu ringde Jesper, ska hoppa in i duschen :)


Den 28 September 2010

Tjena!
Just tränat i ca 1 och en halv timma. Svätten rinner i pannan och nu tänker jag slänga mig i duschen för att sedan träffa J och se på idol. Känner mig extremt peppad inför att börja träna som vanligt igen och jag kan verkligen inte hålla igen varken när jag ger mig ut i spring spåret på cykeln eller om det gäller styrka. Jag vill så extremt mycket just nu så det är nästan de enda jag tänker på! Fit innan våren, YES. Och vältränad. Det ska inte bara kännas bra utan se bra ut också. Önska mig lycka till nu bara så ska ni se att det går bra!

 


Vem?

Gissa vem ja ska få dela min fredag kväll med.
Gissa vem som ringde mig igår o gjorde mig super taggad.
Gissa vem jag saknar så att jag får ont i kroppen.
Gissa vem den vackraste människan jag vet är.
Gissa vilken toppen tjej som snart är hemma en vecka.
Gissa vilken min bästaste bästa vän är.
Gissa vilken arab jag ska få klappa på.

HÄNAN :D Tralallalalla. Min älskade Hänan.



 

PUSS BA


RÖTT HÅR

hahahahahha. Jag säger hela tiden själv att jag inte kan användra ca 50 % av mina kläder för att jag har rött hår, och de kläderna är rosa. Jag älskar rosa och jag har på mig det om jag vill. Dock går jag inte ut med rosa kläder för att det skär sig. Jag är väldigt medveten om hur det ser ut med min mysdress, men jag kan ju uppmuntra er som stör sig att jag bara går klädd så hemma. Ledsen om ni behövde fundera ;)






Gahdah

dagen efter dagen före, shit vilket liv.
Ska lägga mig på golvet och vara allmänt slekig medans jenny har genomgång i samhälls..

den 21 september 2010

idag fyller jag år, min dag idag. Bara min dag, ingen annans dag! Mycket tårta o mys idag/ikväll!!!!





Grattis till mig :D


Balen Maj 2009


åå nej.. svinigt


Beautiful




gamla bilder

Skolavslutning 9an





Den 13 September 2010

Skola skola skola. Att facebooka o blogga på lektion är inte acceptabelt enligt L och S. Själv får jag mycket gjort ändå.  Men jag ska sluta, jag lovar

Frida är rödhårig och snygg som fan enligt min mening.

Den 11 September 2010

Rallååå. Hur har eran lördag varit? Min har varit nästan som alla andra men snäppet bättre.
Städat, tvättat, o fixat. Sen kaffe med Jimmy.
Blev en rätt lång kväll igår eftersom vi stötte på en utlänning med en hink vatten o bil i diket och bla bla bla. Ja de va rätt kul. - I hate this country, fuck. Den meningen har jag ju iallafall fått höra någon gång o någon till... Haha

Mat med systeryster =)


Den 10 September 2010

Hej, tja, ba, va!
Oh så jäkla skönt med helg! Jag har varit smått less hela veckan ja. Men nu blir de en lugn helg hoppas jag!
Sitter o pratar med Linda i telefon, hon är så himla söt. - häng i helgen? =)  YES!

Pappa jobbar och sliter med ommålningen och jag tror det kommer resultera i någonting jävligt bra! Jag blir chockad varje gång jag tittar mot vardagsrummet o trappen, shit vilken förändring det är. - underbart

Nu ska jag gå och snacka med pappsen så han blir glad, ha en trevlig fredag kväll för nu rymmer jag.



Jo röd, Jo lugg



Jakt








Kväll

Tjabba igen. Just sett den berömda torkel i knipa ;P - Underbart dålig film även fast jag ligger o host skrattar mesta delen. Nu ska jag slänga mig i duschen och vänta in mammsen som kommer hem ifrån stor stockholm! =)



Skaffat Läppf????




Den 6 September 2010

Shululu män, kvinnor, barn och ungdommar! fint idag?
Jag, Johanna, Ronja och Roslan sitter och tragglar Marxism och insett att vi måste förstå allting först innan vi kan förklara det för någon annan. Guuuushpffffff, så känner jag inför detta. Vecka 38 är det redovisning och då ska de sitta. Önska oss lycka till!

Om någon kan förklara allt de här om vad Marx tyckte och hans värderingar kan ni ju lämna en kommentar! MED INTE SÅ SVÅRA ORD! bla bla bla. . .


Kicks nya låt? ..


Den 3 September 2010

Goddagens, nu är skoldagen strax över.
Lyssnat på debatt där de kastade skit på varandra. Väldigt rapp i käften tycker jag. Själv var jag mest trött och inte så sugen på att lyssna på allt tjaffs. MEN, jag är intresserad och jag bryr mig om vad som komma skall. Haha. Jag får höra ; Du har gjort ditt val RÖD! Men jag undrar om det är för att, hår, naglar, kläder och inredning hos mig är de? Hrfm, säg mig?

Måste säga att jag har ätit någonting väldigt gott idag. Banan, choklad och tjoffs in ugnen. Det är underbart! =) Ska lägga in bilder så fort jag kommer hem. Kanske en klatschig låt + mysig tuch upp på hela bloggen? Less på det vardagliga. Jag vill åka bort! Upptäcka mer och njuta av höstens alla fina löv, natur och möjligheter!
Därför har jag beslutat att imorgon blir det skogen.



Den 2 September 2010

God förmiddag. Idag mår jag lite bättre än igår men förkylningen hänger sig kvar och jag kan fortfarande inte träna. Sminkar mig för att ändå gå upp på skolan och lyssna på politik hela dagen, blir nog bra! Imorgon är det debatt, tjiho.

Jag ska färga håret idag också, undra hur? =) Jag vet precis hur det blir. Och ni har väl slutat förvånas förstår jag. Hoppas på att få träffa Hanna S ikväll också. Hon börjar ju jobba idag och jag hoppas det går bra! :)

Sminket på plats så nu drar jag, hej!!

Musik Den 2 September

Längesen jag skrev, men nu börjar jag om på nytt =)






RSS 2.0