FÄRG HJÄLP?!

Vilken färg? =)


Tycker om de här skorna grymt mycket! =) Så söta! Men vilken färg ????!!! tror själv på bruna, men vad säger ni?


KISSES


Bättre sent än aldrig? :)

Bilder sen juldagen =)

Mina babes (; - fantastisk släkt!


Farbror Peter, Cääjsah och Hannah B


Farbror Peter, Cääjsah och Hannah B


Cääjsah W, Hannah B, Wilma B, Peter B (;


Kisses And Wishes Hannah


Den 31 Mars 2010

 


-

S O L A, S P R I N G A !



T J A R Å ; D


Musik



Gamla låtar som får mig att längta efter sommaren!


















Den 30 Mars 2010

Hejsan!
Längesedan jag skrev ett normalt inlägg. HAHA. Hur ofta tror ni att jag kan komma på någonting normalt av värde att lägga ut så här inför alla? Nästan aldrig, det är svårt! Testa själva..

Har just vräkt i mig två limpor med ost och oboy, fan va gott det var måste jag säga. Tack till den som skapade limpan!


Tänk om allt man drömmer skulle bli verklighet, tänk hur mycket konstigt som skulle inträffa och hur katastrofalt roligt allt skulle bli, jämt! För om man först önskade någonting som inte blev bra kunde man ju bara önska om och allt blev kanon. Bara en tanke alltså. Om det gick skulle jag börja med att önska mig en pizza, bara för att kolla om det funkade. Vad skulle ni ha önskat? =)

En riktig solbränd man som matar mig med vindruvor när jag ligger i min ny inönskade säng? Ja så klart, en vältränad mörkhårig man!
Kanske kan också kunde bära mig till duschen och skrubba mig på ryggen?
Eller skulle jag önska mig bort till ett annat land? Självklart ett varmt land med mycket bra snorkel vatten och fina stränder. Nej nu vet jag! Jag skulle önska bort alla onda tankar och dåliga betyg samt önska alla människor fred och rent vatten. ALLA.
Åh, det finns mycket att drömma om. Men just nu så önskar jag bara att någon kunde laga mat istället för mig och att jag kunde få vara ledig imorgon..  Haha, jag slutar där... även fast jag vet att det är så mycket annat som jag också önskar. Nog med det! Jag vet att det inte funkar så och jag borde verkligen gå och göra mat åt min syster nu.





Hemskt Seriös Tjej





KISSES


-

SÅ JÄVLA TRIST SÅ JAG BARA DÖR! FYFAN.... vevaxeln av.... Tjoflöjt! Jippiieekajjjeeeeey!

Nu kan jag ju använda ordet SATAN!


Men Å Andra Sidan - Billig Påsk För Min Del.


Godmorgon..

Måste få tacka för en trevlig helg med mycket underbart folk =)
Fredagen var super och jag tycker vi gör om det! Synd att någon inte kunde hålla fingrarna i styr så det försvann saker.. Men man kan hoppas att det inte händer igen!! Hoppas ni andra hade lika roligt.
Jag vet inte vilka som tog bilder men om ni har några så vore det trevligt om ni skickade dem :)

Lördagen gick ut på att sova, hålla sig borta och äta, söndagen till att städa och träffa Petra (; <3

Nu ska jag ner till farmor och spöa henne i 500.

Kisses And wishes Hannah

Nelly.com

Sitter och tittar på Nelly.com, ganska kul.. Men jag vet inte när beställningen blir av :P Kärat ner mig i massor! gaaaaaaaahh... :(

kanske ny klocka?




Nya underkläder?

Nya skor?


-

 

Selena Gomez - Natrually



GÅSHUD!


Den 24 Mars 2010

Godmorgon. Skulle på skolan eller på folkan. Inte nog med att jag har fruktansvärt ont i knäet och benet så har jag fortfarade feber och behövde inte göra provet förän senare.. När jag gick hemifrån låg jag på 38.5 och kände mig riktigt dålig ( som jag alltid gör ) Men på hem vägen blev det mycket tyngre och alla kroppens delar värkte, jag klagade i telefonen, pratade med Anders. När jag kom hem tog jag febern igen och såg att jag låg jävligt lågt, 34.5.. Jag vet jag borde vara död(?) Men tydligt så ligger mina värden åt pipsvängen för långt nu och ämnesomsättningen sackar.. Hrmf.. Vad gör man åt det? Jag har tagit medicinen som jag ska och jag vill mer än allt bli pigg och kry.. Struman tar kål på mig!



Kisses And Wishes Hannaaaah


Shoppaaa!






Den 23 Mars 2010

Goddag!
Sjuk idag, vilket är jäkligt tråkigt! Ska lägga mig och se på film och sova!

ha en bra dag!

-

Snart mat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hungrig.. Moa är söt.


Bilder

Inte alla bilder, väntar på de övriga!!! =)
















Fler kommer upp senare! :)

Kisses And Wishes Hannah Bodin


-


Kan inte sluta

Kan inte slutat titta på min statistik :) Det märks att jag är hemma! ifrån 40 läsare om dagen när jag varit borta till 193 just nu, känns väldigt bra =)


Bion

Var på bio med lilla syster, prinsesan och grodan. Måste säga att jag älskar barn filmer! Men nu känner jag att jag bara vill lägga mig, och inte vakna alls förän allt är bra! Bra på riktigt. snart kommer moster förbi och sen blir det duschen och sängen för mig!


Sportlov!

Över til sportlovet, bilderna och de fantastiskt roliga dagarna i stugan.
Kul att Petra och Ida kom förbi igår också (;

Bild ifrån matbordet :)


Erika, Emilia, Wilma och AnnaClara på Min skoter, och mamma


Hjälpte Thaléns att flytta lekstugan på den plats där de ska bygga stuga!
Danne hade laddat upp med några skotrar och matsäck!


Mamma, Erika och wilma....      Små brudarna i sin koja.


Gaah, Kärleken!


Systrar i fjällen!


Godingar. AnnaClara, Wilma och Erika. Bus flickorna.


Små flickor som bara älskar min man :)


Lilla huset på G!


Inväntar modell bilderna!!!!



Kisses And Wishes Hannah


Den 14 Mars 2010

Tjollahoppsansa. Här är det med er? Själv är jag fortfarande väldigt förkyld och känner att den här dagen kommer bli lång... Måste plugga, städa, tvätta och packa upp väskor. Det värsta är väl plugget, haha.. Inte speciellt taggad iallafall, men ska sätta igång med at försöka läsa emellan hostningarna.

Somnade tillslut, efter relativt kort tid. Men jag la mig ju inte så tidigt, så idag är jag trööött. Och vipps så var sportlovet slut också? Ingenting som gör mig de minsta piggare. Ska kolla om vi har någonting hemma så jag kan äta frukost. Jag är ensam hemma.. Det är skit trist, verkligen. Jag är verkligen ur usel på att vara själv. Det är tråkigt, osocialt och LÄSKIGT! :p Jag kollade inte på någon av mna garderober under tiden jag försökte sova!:P Seriöst, jag borde gå i terapi..



Kisses Hannah Bodin


HEMMA FÖR ATT STANNA! :D

NU är jag hemma. För att stanna hemma! Jag måste tyvärr vara kort och tråkig. Har inte tid med bloggen ikv :P

HEJ!

Den 9 Mars 2010

Tillbaka!! :)
Förstår att ni lessnar på att vänta men nu är jag här. Ska baka någonting hade jag tänkt.. Men vad man t'nker och vad man gör är förståssssss två skilda saker, haha... Lägger in bilder senare :)



Kisses And Wishes Hannah Bodin

Marsliden

Godmorgon! Underbart med sportlov! Så länge det blir som man tänkt sig.. Ligger i en stor skön säng under ett varmt täcke och lyssnar på den fruktansvärda blåsten.. Sjukt okul. Det har blåsigt hela natten och jag har sovit dåligt. Nu blir de till att klä sig och gå ut och skotta fram skotern som har drevat igen. Haha. Underbart! Jag är super hungrig och hoppas att min kära farmor förstår mig och fixar det:p Igår var det är bättre dag, dock körde jag upp alldeles för mycket bränsle:D men de får man på sportlovet;) jag hoppas att vinden ger sig snart och att vädret tonar till de bättre. Annars åker jag hem! Skriver mer sedan:) hoppas ni har det bra!

Den 5 Mars 2010

Godmorgon!

Det här blir nog mitt sista inlägg idag om vi alla har lite otur. Åker bort och vet inte om jag kommer vilja sitta vid någon dator. Jag vet att jag är tråkig som inte lägger in nå roliga bilder. Men jag har fortfarande ont i nacken sen de sista.. Seriöst, jag ska inte hoppa på huvudet nå mer.. Men ni skulle sett de värsta bilderna, jag kan bara skratta!

Jag blir nog borta hela lovet, men kommer tillbaka med många härliga bilder så även ni kan njuta! (; HAHAHHA. Jag är sjukt trött.. Jag vaknade kvart över sju bara för att jag var tvungen att packa, tänka och ställa iordning allt. Men jag tror det kan bli en kanon dag bara jag får lite kaffe =)

Ska kika på hockey ikväll, hoppas det går bra för lill Andreas. Saknar honom så mycket. Jag sänder mina tankar till dig! :)


Den 4 Mars 2010

Godmorgon!
Sitter på svenskan och ska skriva ett brev - argumentera varför jag inte ska bli vräkt. Ha ha ha..
Jag är grym, seriöst..


Ovärd

Så ovärd dag, kväll och hela dygnet!!!!!! Nu går jag och lägger mig!


Bild i rörelse Kan skada nacken,

Pff, men kul var det!













HAHA, det kommer kanske upp fler sedan :)


Hemma..

Nu är jag hemma och har druckit kaffe med bästa Petra Olofsson. Men nu fick hon panik eftersom hon inte bäddat sängen (?) så hon gick hem :p Eller stressade hem. Så nu sitter jag själv kvar, utan min mysiga vän! Vad är det som händer ikväll? Kanske bara att jag måste rå plugga på engelskan.. Annars är det nog inget annt.. Men jag kan säga att det är nog..



Kisses And Wishes


Den 3 Mars 2010

Tjabba Favoriterna!
Tiiiiiiiih, sitter och pluggar på säkerhet i vinterfjällen, snart prov. Det går nog vägen :) Men prov är aldrig kul!
Somnade sent igår.. Som nästan jämt.. Jag suger på att sova själv.. Det är verkligen det värsta som finns.. Och när jag inte får sova nog mycket blir jag bråkig, sur och får jävligt kort stubin. Då är jag ganska isolerad och svår att nå utifrån. Bara så ni vet tänkte jag:p haha. Värt att veta!
Och så ni är förberedda så är idag en sån dag.. Jag är så himla less på hembergs fasonerna också, vekligen.. 
Nu jäklar blir det super plugg ifrån Bodins sida! Wish Me Luck!

Vill åka till stugan nu, men jag måste hålla ut två dagar till!
Kisses Hannah  


Natti..

Godnatt allihopa!
Nu ska jag ta och krypa ner i mina fina nya rosa sängkläder och bara lyssna på bra musik och somna så sött! :D
Hoppas ni kommer sova lika bra som mig, för jag ska sova bäst!!
Jag hoppas jag får drömma lite också :) Lite posetiva drömmar, det kan behövas nu. Tack John Blund för att du varje kväll strör sömnpulver i mina ögon utan att jag lyckas märka det..


Den 2 Mars 2010

Tjabba, har bara lagt in massa meningslösa men grymma bilder idag!:p
Har just vräkt i mig den godaste soppan, måste säga att min mamma är fantastiskt duktig på att göra soppa :D

Och jag sitter och kollar på finaste filmen. Ååh... Så underbar.. Någon som samtycker?

 

Kisses And Wishes Hannah


Så här kan det gå till!

Hannah bäddar rent, tjihoo!!! :) Sorry (;





Man får göra det bästa av situationen! : )

Gaaaah, galet :)
Kisses And Wishes A'Hannah


-

Ibland undrar jag vad den här tjejen har för fel?




Men kolla in den ledsna blomman i bakgrunden.. Stackarn.. Hon kan inte ens ta hand om en blomma.. Nu blir jag arg! Växtplågare!


Bilder sen jag var hos Malin





Ärligt, Malin är så jäkla söt och underbar.. Kanske vi ska dela täcke?

Kisses And Wishes Hannah Bodin


You Make Me World Go Round




My Aim Is You

Jag fattar mest ingenting av allting, ni vet guldfisk.
Men nu fattar jag 0, inte ens en smula. Vad är det jag hör? :O


My Aim Is Still You...



Kiss


Måndag Den 1 Mars 2010

Gårdagen har tysnat och nu hör jag bara den nya veckan skrika efter mig. Men jag orkar det inte, fyfan vad saker jag har att göra just nu. Och jätte roligt att jag försov mig idag också.. Som pricken över i:et faktiskt...
Igår var jag jävligt trött, haha.. Så jag sov mestadels av dagen. Men senare så var jag ute med Hanna, och så.. Åt tacos och myste bara. Sedan åkte vi hem till mig, spelade kort, åt chokladpudding och jag sjöng för henne.
Givetvis så drog vi som man alltid gör några ovärda raggar.. Men det är kul, så säg inget :P

Ni får tyvärr inte veta mer, SORRY! ;D
Privataste av de privata, faktiskt? :  )



Kisses And Wishes Hannah


RSS 2.0