Pneumothorax

Just kommit hem från den ultimata vilhelmina raggen! Eller jag och Ronja drog våran egen... En hemlig ragg.. Då vi kunde tuta o leva rövare!
Ronja; vilka var de där?
Jag; Killar
Ronja; men det såg jag väl! vilka?

Ikväll ska vi träna axlar och rygg, förhoppningsvis orkar jag efter att ha tränat rumpa å lår också.. Men det var på förmiddagen.. Nu ligger jag på golvet och funderar på om jag ska gå ner och försöka få till den där låten.. Men röstan jävlas så mycket sen jag var förkyld så jag har försökt hålla mig tyst en stund.... Men det går ju, som det går..

Åså durå som gör att jag blir galen... Jag får ju en hjärnblödning, gud! Ronja, du förstår... Det ä inte så lätt inte..

Och nu mitt i inlägget så ringde Emelie, så nu blir det promenad! Promenad, promenad! Trala la la..



Balsko

Köpas i alla färger!
Diamantpumps+med+lägre+klack
Diamantpumps+med+lägre+klack
Diamantpumps+med+lägre+klack


Peak



Tisdag - Sun Maid


Måndag - en mindre dag

Den enda gången vi är nöjd är när vi går ner, när vi går ner, när vi går ner ett kilo mer, bara ett kilo mer!
(melodi; norlie&KKV - när jag går ner)
Och nu blir det inhandling av linfrön, russin, naturella nötter, keso, kesella, daddlar och sånt. Träning ikväll. Vi tänkte starta med favoriten, biceps och triceps. Vi startade idag med att leva nyttigare, det är inte att vi slutar äta eller räknar kalorier, absolut inte! bara mera, hårdare träning och bättre matvanor. Det blir så mycket enklare nu när vi är två stycken som kan dra varandra. Sen så kommer vi ju vara super läckra när vi åker utomlands i höst! Vilken drömresa. Välkommen nyttiga liv, jag har väntat på dig i flera år!


Lördag i mitt hjärta!

Gud va jag har planer! Å vad ska man välja att göra när man slits mellan så mycket? Vilket liv det har blivit, underbara tid. Känner mig som en ny människa. Tack för att allt är så underbart otroligt bra nu mera. Mina älskade brudar, min älskade framtid som ser så lovande ut. :)

Pratade med Nathalie idag, denna härliga brutta! Ska snart åka ner å hälsa på henne. Och snart blir det ju ja.. hus eller lägenhet i stan? ...

Nej nu ska jag äta upp min lasange och sen börjar vi snart rocka inför kvällen!







Bad

Färdig badad!
Nu blir de snabb fix, jag ser att jag ligger efter min tidsplan!

Den 24 Februari 2012

Gud va jag sover konstigt, och drömmer som om jag vore knäpp i huvudet. Jag förstår verkligen ingenting. Och jämt när jag vaknar har jag ont i huvudet och nacken.. Det förstör faktiskt mycket av dagen..
Idag ska jag iallafall gå och fika med Johanna, vilket känns väldigt roligt! längesen vi träffades nu. Sist var ju på WWW lördagen kl 02.30? När jag blev bjuden på fruktansvärt god lax. Haha. Sen ska jag ut och gå med Jenny o Maja. Sen måste jag rensa upp här hemma.. Men det får bli sen, för nu ska jag in i duschen och förbereda allt roligt!

En 10mins sminkning

Var tvungen att kasta på min helt otroligt pigmenterade skugga och se hur den såg ut! Den var super duper snygg. Och här kommer tre bilder där jag användt mig av Varité, folklore och Heritage.

Ego boost!

Jag känner mig så himla glad idag! Helg, fina vänner ( trotts Moas sur dag). Alla är så underbara! Så lite egoboost för att bli ännu starkare idag!

Räkningar & Presenter!

Hej hej!
Nu har jag betalat räkningar och som vanligt är ju det inte så roligt! Men jag har också fått en present, en ny Mus skugga. En ny färg inför sommaren 2012. Så underbart roligt. Och imorgon kanske jag åker till övik för att variera stad litegranna. Då kanske det blir, förhoppningsvis mer skuggor. hahahha. Jag å dessa skuggor.. Måste köpa pensel rengörning och en storsatans sminkväska för allt också.. Nu är det ju på riktigt alltihopa! :)
Färgen jag fick var Heritage

Mammor på OP..

Ja ni brudar, vi bråkar om Edvin.. Alla säger inte ens Edvin på samma sätt.. Vems barn är det? Moas som kastar han fram o tillbaka så han nästan bryter nacken, Elins? Som har utvecklingsstörning? Lisa som bara tittar på film och dricker coola eller min? För inte fan är de Ronjas för hon vill ha en riktig..


Små dåli!

Haha. Att kunna vara inspirerande ibland till ganska otroligt konstiga saker är ju som Moa skulle sagt "Top of the notch"... Haha.. Lika komiskt var det när jag såg bruden som gjort en ja nästan helt lik "hejdå puss"
Ganska kul, men den måste ju ha varit bra eller så... Hoppas bara hon inte färgar håret rött också för då bryter jag ihop... Fan va pinsamt...


De nya skuggorna




Mina nya MS

Brownie
White
tribecca
Varité
Folklore
Mina nya ED

Darkness

Bamboo

Devildust
'
Mercury

Spionage

Latin



Den 21 feb 2012

Goddagens! 
Idag har jag verkligen inte gjort mycket för världen så nu ska jag spurta ner till BC med Ronja och bränna den stackars bananen jag har ätit idag! :) Sen har jag nog hittat min balklänning! Tror den kommer bli super bra. Bara jag ligger i och får de jag ska göra innan gjort ;) Kommer vara mammas lill prinsessa..
Sen ikväll tänker jag sola eftersom det har dött på den fronten och jag ser tendenser till mitt ariska ursprung.....
Efter det ska jag åka upp till backen och kolla när min älskade syster åker slalom. Hon brukar bli så glad när jag kommer och hejjar på. - sötnosen min.
La femme 15987
kanske ;)

2012 - Turkytime?

Lite funderationer om att vi girls ska åka till turkland över kristihimmels! Det låter ju bara så bra. Och vi kommer vara så bruna när vi är tillbaka. Vi är unga och vi ska ut och resa, upptäcka barer, dansa köra diagonalen över hela världen. Nu innan det sprutar ungar ur oss!

Va säger ni bruttor, ska vi inte ta å dra?



Grmth

Tjabba:) vilken dag! Vilken helkväll igår! Saknade dock moa Lisa å Ronja! Vi tar igen det till helgen. Nu blir det sängen! Skönt att vara här. Burrar ner mig med buljong i min psyksnygga termosmugg å inväntar John blund! Och varför går de inte att blogga från min telefon? ... Madde jag lovar att skriva om vilka skuggor imorgon!

direkt från regnskogen!








Ett leende från mig!

Emelie är inte med på någon bild, men jag lovar hon finns, och hon är hemma ikväll!!!! Tacka gudarna för de. snälla hoppas hon sover hemma! :) Love her.


Slerg och Prussiluskan


Vi har hittat vilka vi är nu..


Så fixar du "håret hela kvällen"

för att få håret att "stå" hela kvällen trotts alla "diagonaler" (Lisa, Moa, Grels & Emelie förstår) som utövas.
En liten hatt till att börja med. Så här går det till. Tupera, spraya, låt torka som denna hatt jag nämde innan.
Vipps, du är skit snygg.




sminke ikväll

Fem nya skuggor idag :) Super nöjd. 9 nya på 2 veckor! Lovely




Min sminkning




Emelie;



nostalgi med de bästaste!


svart hår - tummen ner!

Nu när jag sitter här och tänker och kollar på bloggar och bilder så vet jag mer än innan att jag är så tvär emot svart hår. Det ser så livlöst och påklistrat ut. Inga färgskiftningar, nästan som en peruk. Sen finns det ju alltid människor som är super fina i det också. Men för det mesta ser det förjävligt ut.. Dessutom förstår inte alla att färgerna man köper på affärerna bara lägger sig som ett lager på varandra hela tiden.. Så om man färgar håret ett antal gånger med brunt blir det möööööööööööööörkt. svart... Nej jag blir mest irriterad.. Ha ha. bruna fräscha människor i svart hår, mums.

Allt för mig just nu. ska gå och fixa mitt sprudlande röda hår. som är så fantastiskt operfekt! Hoppats på att slingorna ska börja falla av, men tjifick ja! Blir att medla bort dem snart. Och sätta in nya =)


av 2 nya, snygg blå - oväntad av mig

Jag gick in på M.U.S och sa att jag ville ha något snyggt förra veckan och hon plockade fram en massa skuggor som jag redan hade, ,men då sa hon. . Gör något oväntat?? hon pekade på en kornblå och en vit och jag kände att, varför inte? jag har nu 30 skuggor som jag är väldigt nöjd med. så här blev impuls sminkningen samma kväll.




Himla nöjd!


Utgång ba

Tjenixen!
Sitter och väntar på brudarna. Blir lite hemgjord pizza innan vi drar ut och svirar ikväll. Vart vi ska är ännu inte klart. Men de kvittar, har ju nästan alla stjärnor med! Men vart är min Sanna? BORTA..
Har dukat och sminkat mig redan så nu hoppas jag att de som ska hjälpa till med maten kommer snart! För jag börjar vara sugen på lite sällskap! :)  Jesper åkte hem så får sakna honom lite tills på söndag. Själv ska jag ha super roligt och hoppas det är bra med alla er som läser. förlåt för dålig uppdat.




Nya skuggor
Microshadow; tribecca
eyedust;bamboo

Till sminket använde jag ikväll:
foundation : Sensai kanebo
Primer från MUS
Microshadow; White, tribecca, deadly
eyedust; bamboo




RSS 2.0