30 Maj 2010

Först ett stort grattis till Martin so fyller 20 år idag :) hoppas din dag/kväll/natt/morgon blir toppen!

Sitter annars bara och lyssnar på brudarna som pratar och spelar poker. hah.. Nu åkte visst Desire, stackarn..
Anders kommer ikväll och det har jag längtat efter hela veckan, enda sen i söndags faktiskt. Har tragglat mig igenom medicin och matte lektionen utan större problem faktiskt vilket gav mig lite hopp om dagen. Känner inte för att ha musik men det måste jag varje onsdag och fredag eftermiddag iallafall.. haha. Faktiskt tre timmar på fredagar..

Moa och Ronja skrattar åt en liten ... skit samma.. haha.. ganska kul... ... ... .. .. .. ... tss. Lisa skrattar för hon tror hon vet vad dom skrattar åt fast det tror jag inte ;p hon verkar lite off.. Hon skriker och gapar.. Vilken kvinna! Ge mig mer av henne tack.

Nej jag orkar inte med bloggen, fan va tråkigt.. läs någon annans. hejdå


Yesterday

All my troubles seemed so far away!
Everydaywithmyhunnypunny





Älskade Petra =)


Musik





 


Hos farmor

Ligger på farmors säng i väntan på att klockan ska bli dax att gå tillbaka till skolan. Jag vill egentligen ligga kvar eller gå hem och sova:p men nu Jävlar ska jag plugga! Pluggapluggaplugga. Jag har precis slevat i mig en tallrik fil med sylt, mumma. Det behövdes eftersom jag har medicin och bild kvar idag..

Ikväll blir det först att slinga linas hår, och efter det plugg. Och om jag hinner ska jag ut och köra lite bil idag igen. Känns riktigt bra nu med körningen! Men just nu går jag bara och längtar tills morgondagen kommer. För då åker Anders hit:) kanske inte blir stugan om det är så dåligt väder som de står att de ska vara. Då blir det nog mys på tallåsvägen ist:) nej nu är jag fan halvvägs till skolan:p måste sluta.




Hörs sen

Allting

Att bringa lycka, säkerhet och styrka. Ett sken ett skratt. Att betyda allt överallt. Att vara nära och att känna. Tyda närheten och värmen. Allt annat betyder lite. Spilla, smula, kasta. Rensa, lasta. Ett nytt lager för en ny helg. Ett nytt lager tugga och svälj. Inom alla väggar gömmer jag dig tills jag vill att du ska smälta på min tunga. Gamla och unga. En film visas på televisionen, men det är bara någonting. Just er, du och hela påsen är mitt mål.
Just därför ostkrokarna hamnar i min skål :)



                                                     BYGGDE DENNA VACKRA KROPP!!!

                                                                    
                                                                       

 


Skit lättsammmmt!

Ni alla borde kika in på detta och registrera er! Samla poäng och få presentkort! super smidigt och gratis!

 


Fler bilder nu


Linda, Roslan och Jag


Jag och Linda


Seriösa tjejer






Vad tycker jag?

Jag personligen tycker att; dagens åh, dagens önske outfit och dagens blablabla 'är så tråkig?!?!?! Men önska kostar ingenting, kan det vara de allt beror på? ;) Ajdå! Jag tänker titta efter ännu en jacka och åha mig över tills den om kanske en vecka landar i min garderob. hahahahahha. Gav bort en påse kläder till Ronja tidigare idag. Kände mig riktigt snäll! Några tröjor, några byxor och så. Det tog ett tag innan vi fick på henne jeansen men när jag satt mig på henne och höll ihop dem medans hon låg på golvet och drog upp dragkedjan fick vi igen dem tillslut :P Snacka om att vi var svettiga efteråt.

Sen ska jag dra mig ut på en prommenad och senare kasta mig o grillen. LÄÄNGTAR... Nu när jag varit borta så har jag ju inte kunnat sola någonting alls vilket gör mig lite frustrerad... Våren och sommaren kliver ombord med stormsteg och jag är inte ens lite brun... - suck

Till helgen är det redan planerat att jag och älsklings Anders ska ta vara på den "sista" helgen uppe i fjället. Iallafall den sista om man tänker på skoterföret. Det blir alltså lugnt för oss med bara mys och bästa umgänget. Min familj samt farmor o farfar åker säkert också upp =) Men vi tänker vara en dag före så vi får vara ifred!

Någonting som jag slutat med är att läsa alla stora bloggar och bloggar överhuvudtaget:P Är inte intresserad.. Kanske läser någon ibland om jag har tid över men annars orkar jag inte bry mig. HAha.. Det finns en blogg som jag tittar oftare men det är inte känd, men riktigt kul ibland. Dock bara vardag och så. En normal blogg (; 

Nej nu ska jag fixa köttfärssås! ta hand om er 



Kisses And Wishes Hannah  

Hannah Bodin


Shopping i Övik


















Så de grejorna blev d :P


Den 26 April 2010

Hej goddag! :)

Sitter och är vrål hungrig.. La just upp några bilder sen i helgen. Haha.. Kommer bilder på det lilla jag inhandlade också snart! =)

Nu ska jag och Ronja äta en macka, hejdå!

SYNS PÅ BILDEN ATT JAG VILL HA MAT? =)


Bilder



Cääjsa på kanten, Hannah och nörd-Anders


Hannah o Caisa


DÖDS KUL!


Hemma

Hemma igen, jag är hemma igen (8) .. Haha. Sjung det med melodin från skönheten och odjuret ;p

ska visa vad jag inhandlat snart =) men först blir det fikaaaa och wipe out!

Har ju alltså varit i Örnsköldsvik med Anders. Vi var hos mina älskade släktingar, familjen Wiklund! Idag har vi badat, yes på paradisbadet och igår röjde vi stan. SUPER! När vi kom hem såg vi HV vinna guld och sen gjorde vi extremt god pizza! Eller Lotta gjorde :p Jag, Cääjsah och Anders lekte med 10000 shuttershades och andra fula brillor ;p Bilder senare. har haft en toppen helg! och jag är glad över att jag ska ner igen om två veckor. saknar allihopa!

Petra om du läser detta så hör av dig! Love uu

KISSES AND WICHES HANNAH BODIN

Godnatt!

Godnatt allesammans! Hoppas vi hinner höras innan jagh åker, annars hörs vi via telefon och jag finns på facebook.

Nu ska jag slå mig ner i sängen och läsa Nora Roberts bok vänskap till döds. Jag tror den kan vara riktigt bra=)
Hoppas ni får en underbar helg jag önskar ALLA de bästa :) PUSS

Bild

    Förmiddag





        Eftermiddag


-

HAHA



Barndom

Min nu halv bortglömda barndom var full av liv och rörelse. Eller jag måste kalla den för vår. Jag gjorde inte bort mina första år ensam utan tog hjälp av mig allt för uppskattade "storasyster". Hon kom till mig och blev min bästa vän vid första gången som vi träffades. Jag hade inga egna syskon medans hon redan hade fått två. Jag hade aldrig flyttat och nu ville jag inte göra det häller. För där fanns vi i nuet och brydde oss aldrig om en morgondag som inte involverade oss båda två. Du och jag, på sommaren, på vintern, som olika karaktärer i de olika fantasifulla lekarna som var så fulländade. Nu önskar jag hällre att vi kunde vara de där vi var då.

När jag började förskolan (Trollsländan) i en ganska normal stor klass brukade hon stanna till på morgonen och måla med oss. jag tyckte alltid att det var jätte roligt att visa upp vilken fantastisk vän och syster jag hade. Hon var väldigt duktig på att måla och jag var ofta avundsjuk på hennes verk. Jag brukade sudad hennes namn på bilderna och fått och skriva in mitt eget.

 Hon var och har alltid varit ett huvud kortare än mig men många tordde på våra lögner om hur rika vi var och att hon var min syster. När vi träffade folk ute så brukade vi hitta på att vi hade en massa djur och att våra föräldrar var super rika.

Vi hade ett önsketräd utanför äldreboendet åsbacka där vi stannade till på morgonen för att önska och prata. Vi hade en otrolig fantasi så vi levde i våran egen värld, det fanns inga bekymmer. Inte om morgondagen eller om några år frammåt. Vi kom överens om saker vi kunde lägga under trädet för att se om den andre hade gått hem. Om det inte låg någonting under trädet var den bästa vännen kvar på skolan och man kunde vända på klacken och gå tillbaka för att bänta på henne.

Våra andra kompisar blev sura och arga på oss eftersom vi bara tillägnade tid till varandra. Hennes kompisar "hatade" mig och mina "hatade" henne. Men inte brydde vi oss. Ist utnytjade vi det och skrev ett brev till en av hennes vänner. Usch, det var ett mycke elakt brev för att vara mellan ungar som oss. Det framstod mycket klart att jag och min vän var bäst, och att de andra var = spagetti och köttfärssås. Vi hade aldrig klarat av att vara fler än två. Det fanns bara oss, vi, du o jag.

På somrarna brukade vi alltid cykla och vi var riktigt snabba i även de brantaste backarna. Det hände mycket intressanta saker när vi var ute. Vi blev "jagade", vilket vi fortfarande påstår även fast det bara var vår fantasi. Inbillningarna om blodet på skolväggen och mördarna på skolgården. Våra tripper till Bäsksele och den gången jag slog, du vet vad eftersom jag kvirde ur mig det när du frågade.

Det finns så otroligt mycket som jag kan berätta om OSS. Det finns så otroligt många saker som jag saknar och tänker på. 2006 hade vi ett uppehåll, vilket inte var så nödvändigt. Men tydligen så var det väl kanske början på någonting nytt för oss båda. Vi började umgås med andra människor och hon flyttade hemifrån. Vi var på olika platser i livet.

Men det kom en kväll när jag fick ett sms av "alvenaddrottningen" som hon fortfarande hette på min telefon. Hon ville träffas. Och ja, jag ville absolut. Hon kom till mig, ingenting var förändrat. Där stod hon i min hall. Den bästa vännen jag alltid haft, hon som har varit en del av den jag blev. Jag kunde inte stoppa tårarna som rann nerför mina kinder. Dom störtade ner emot golvet och vi kastade oss i varandras armar. Min bästa vän.

Efter det umgicks vi varje dag i flera veckor. Men vi blev aldrig less. Våra kompisar däremot blev sura och jag iallafall tappade några. Men jag rördes inte av det. Nu tog vi igen de åtta månaderna som vi missat och allt var så otroligt suveränt! Vi var vi igen.

Sommaren 2007 tillbringade vi nästan varje lunch och många middagar på frasses i Vilhelmina. Vi var smala båda två och vi tyckte inte att det spelade någon roll om vi åt där varje dag bara vi var SNYGGA! Vi hade båda råblont hår den sommaren. Den gråmunkjackan var som mest aktuell och only brallorna lånade vi emellan varandra kors och tvärs. Våra ansikten var fulla av smink och vi såg ut som riktiga 14åringar. Men den sommaren var så jäkla bra! Vi gick hela dagarna fram och tillbaka. Ner på trissen för att lägga på ännu ett lager och hem till mig för att ge kaninungarna mat.

Vi gjorde dumheter, ja de kan ni skriva upp. Alla kan jag tyvärr inte skriva ut men jag minns det mycket väl. Utsmitningar genom fönster, dricka alkohol ut en balsam flaska, åka till strömsund mitt i natten för att sitta i rondellen. GALET! Nog pratat om sånt.

2007 skaffade jag pojkvän och jag o min bästa vän umgicks inte så ofta. Hon kommer alltid vara den viktigaste för mig och jag älskar henne över allt annat.

Jag visste inte att det skulle bli som det är just nu. Men jag hoppas över allt annat att hon skulle behöva mig någon gång. Jag har så mycket mer att berätta.



KING OF TE ROAD!

Nu ska Hannah ut på vägen, dax att åka hem en timma eller två :P



STÄDA!

Stor städning på gång! =)

JA EMMA MÖT OSS (; super kul!

Var arobicen och nu ska jag fixa till röran.. Det är inte ens värt att lägga ut bild på skiten :P det är fruktansvärt. Ska ut och springa senare, någon som ska följa? :)

Cyckla

JOHN OCH HANNAH SKA CYCKLA TILL UMEÅ, Tänker du följa? ;)


FREEESTYLAAA RAKA MAKA FON!


Den 20 April 2010

Godmorgon!

Just suttit på svenska lektion och hållit på med sagor och myter, skrivit en fabel och haft allmänt tråkigt.

Idag blir det rå plugg på engelskan och medicin. Arobics senare idag och sen ska jag ut och springa.  Längtar efter Petra och Anders.. Men snart får jag åka bort ett tag med min gullegubbe. Underbart! Jag har massor med bilder och grejor jag ska lägga in sen i helgen i mina tidigare inlägg.. Men jag får väl se när jag har tid. Känner att jag måste ta och stor städa också.... Jajemän.. Vi hörs senare!

Pussss


Den 18 april 2010

Goddag:)

sitter i babys bil på väg hem till villis efter en super dag i stugan. Skoterkörning och fiske. Jag har tyvärr inget tålamod att fiska men den övriga familjen har visst det:p

vi har pratat lite om en thailand resa på 2 veckor, och Anders tänker följa med när det bär iväg.

 Anders kom upp sent igår, Stackarn hade varit vaken nästan 2 dygn. Men han tog igen det inatt och sov 16 timmar:p Haha. Själv vaknade jag efter 12 och läste min bok. Snart är den slut och det känns lite tråkigt. Haha, men som alltid får man väl börja på en ny då.

Nu ska jag vara social och ta vara på tiden med Lillen:)




Den 17 April 2010

Goddag! Först, grattis farfar som fyller 75 år idag!<3  många kramar och gratulationer.

Mamma väckte mig ur mig skönhetssömn redan vid halv 10, då skulle vi äta tårta och fira farfar. Jätte mysigt! Sven-erik kom förbi och delade en trevlig stund med oss, han kommer tillbaka till middagen, och då har förhoppningsvis också Anders kommit.
Lunchen kommer serveras vid halv ett - ett, och då har nog svante och birgitt och kommit.:) det blir nog trevligt.


För övrigt så ligger jag och läser förföljd av Molly Katz, måste säga att den är riktigt bra. Tidigare i veckan läste jag eldens barn, om dr Mengele som exprimenterade med tvillingar i auschwitz. En hemsk bok. Sen tror jag att Ja ska kasta mig över en av nora roberts böcker, en däckare. Haha, vilket onödigt pladder:) hoppas ni har en super trevlig helg!






 Kisses and Wishes Hannah


bild





Stek på fjället hela helgen

Ja nu packar jag inför turen upp till stugan i Marsliden! Vi hörs på söndag när Anders åkt hem! Hare



 


Vad är detta? :)








Den 16 April 2010

För det första, GRATTIS ROSLAN 20 ÅR! Och tack för tårtan ;) Den var bakad med hjärtat.




Ja och sen då, mindre rolig sak... Jag förlorade i stress emot FiaLisa i 2 timmar.... eller ja, jag vann 4 gånger av ca 67.. Ja men suveränt va?


Och nej, Lisa vill inte vara med på bild.. Så är det bara.. Hejja Sverige!!!! :D


Pok


Bilder på bilder




Gårdagen

Igår, HANNAH SJÖDIN BODIN!<3





Jajjemän är de mest osexiga ordet... HAHAH! Men annanas är gott =)
Men allt blir inte lika bra om man inte råkar söla äppelsoda över hela köket eller om man inte heter Hanna eller Hannah. =)

Puss på Hs

och puss på er


Den 15 April 2010

Hejbah!
Hur är det? Märkte att jag missat en dag, haha.. Men jag hade nog fullt upp. Träffade Petra och vi tog pappas bil,  raggade lite, åt avokado och mös :)

Jag hade egentligen tänkt bjuda Linus på kaffe också, men det sket sig eftersom jag sov ;P Känner mig faktiskt inte ett dugg utvilad även fast jag sover 10 timmar. Nu har jag iallafall fått ökat medicien och jag hoppas på förbättring! Jag känner mig inte lika dålig som förut men jag vet att jag inte är helt pigg.. Och det är inte bra att jag är ute och springer... SÅ JAG FÅR VÄL SLUTA MED DET DÅ!!!! :/

Men jag ska lägga in lite grejor ifrån igår när jag kommer hem, men först ska jag träffa älskade Hanna Sjödin <3
Puss på na =)

Åh puss på er!


-

Anders favorit.. HAHA


Hemma

Tjohej igen allesammans!
Är nu hemma, har lite mycket för mig! Lagar mat, dansar typ naken till Brandy - Fall och halvvägs in i duschen. Haha. Beundransvärt!

Jag har bestämt att jag någon gång ska åka till brudarna i ström bara för att vara med dem, så vi kan umgås hela natten lång! Girls night only you know ;) Skulle vara så roligt!

NU MÅSTE JAG FORTSÄTTA! var och solade 33 minuter tidigare också :) blir väl ytterligare 33 imorgon då,..




Kisses And Wishes Hannah Bodin


Den 13 April 2010

Godmorgon!

Sitter på skolan med Lina, Desire, Hanna och Malin super trevligt. Haha, inte så mycket snack utan mer verkstad ;) Eller hur är det man brukar säga? Vi jobbar iaf dunder hårt så vi ska bli klara någon gång.. Jag måste göra två prov nu i veckan i medicin. Skelettet och hormonerna som jag inte gjort eftersom jag har varit sjuk. Känns jobbigt.. För nu när vi haft lov är det ju en viss dek som har trillat bort. Orsak, symtom, orsak, symtom.. Man måste gnugga in det i minnet.
Lotta lär väl bli mindre glad om jag sitter och blogga. Så måste väl fortsätta plugga på mina prov.. Tjiho! 

Och gud vad jag är less, har jätte svårt att somna och jätte svårt att vakna.. Haha, vänt på dygnet tänker ni. Men det har med struman att göra. Jag blir väldigt sprallig men ändå trött, knasig kombination! När jag ligger riktigt lågt som jag gjorde nu sist jag var sjuk så sover jag mestadels av dygnet. 

Nu ska jag skriva på sömn, vila, vakenhet och lämna provpluggandet tills ikväll. Jag behöver ändå aktivera hjärnan lite :P



STÄDA, SOLA, SPRINGA, TVÄTTA, LAGAMAT... ASKUNGEN!!!!!! ..... Nästan.   


trist

10 bästa
Dialekt: Göteborska
Mat: Wookkkkk
Låt: Vågar inte än - Shirly Clamp
Film: Tur och Retur
Tecknad figur: Kalle Anka
Sport: Hockey
Veckodag: lördag
Årstid: Sommar
Soloartist: Pappa <3

9 För tillfället
Humör: Trött men glad
Tanke: Måste sätta låtarna nu...
Bakgrund på datorn: Mig själv :P
Känsla: Sprallig, vill dansa!
Tid: 22:31
Bästa sak: Mobilen, hahahha 
Irritationsobjekt: Att mitt bränningsprogram slutat funka..

5 Nej tack
Skolämne: MATTE!!!! :/
Mat: Fiskbullar, Ärtsoppa och blodpudding
Musik: Dansband
Dryck: Lingondricka....
Djur: Spindlar... Eller är det djur? eller räknas de bara till insekter? :P

1 Önskan
Att få skivan klar....


-









Från bästa filmen ;)



PUSSAS


HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHA

Jag förstod mycket väl vilka kommentarer jag skulle få på bilderna jag la upp innan =) Tur det luktar *****s**** ;)

Jag funderar på en tattuering, ingen liten fjuttig utan någonting som symboliserar mig, vem jag är. Utanpå ser det väldit rosa och feminint ut, men jag är ganska olik innuti. Ja de som känner mig vet vilket flamms och klump det är, haha.

Någonting stort, som jag kan leva med, en ryggtavla. Jag skulle aldrig kladda ner mina armar! nej fy.




finns så mycket snyggt, mamma ska få rita min.


De ni vill se

Jag som 13 - 14 år



Mycket vill man glömma, men o så kul vi hade! ;O











Ja, ni ska bara veta hur mycket bilder jag har :P


Den 12 April 2010

Tjabba!

Jag har sen jag kom hem;

* Ätit två ägg
* Försökt fixa till de sista på en av låtarna
* Kokat kaffe
* Konstaterat att det ser förjävligt ut här
* Tagit fram spring kläderna
* Pratat med pappa

Ikväll blir det bilkörning och kanske nå plugg, om jag känner att jag verkligen måste. Ingen bra dag, gick dåligt att sova inatt.. :P


Känner att jag måste ladda upp nå roliga bilder! eller vad säger ni? Det börjar se så trist ut på bloggen! BLÄ! hata det.. Nu blir det ändring. :)


Sitter på skolan

På skolan med Brudsen, Frida och jag har just förhört John på skelettet, hahahaha. Han sög, nej John jag hängde inte ut dig i min blogg! =)

Slutar nu, ska hem och äääta :D

Bilder Påsken 2010

Wilma och Axel




Acke på pro xn uppe vid passet, synd det var lite mörkt och dåligt väder den dagen =)



Jag och Caisa tog och burkade oss till en liten fastkörning, Caisa alldeles slut!
- HAHA, jag föll av!
Caisa - ..... Jag med?


Ett evigt skruvande men tillslut så!




Slääääkt, pappa. ;P

Lotta och mamma :)



MYYYYUSSSSSS på fjälle


Middag på påskafton


På fisketävlingen träffade vi alla Petra ;)


FLER BILDER SNART! :D


Just nu - BULLAR OCH MJÖLK

Tjabba! har just varit ner till Melvin och rengjort hans bur och tatt ut honom en sväng så han fick skutta. Han blev otroligt glad och gjorde glädje hopp! haha, han är för söt.

Nu sitter jag och äter kanelbullar och dricker mjölk, mums! Ska snart ut med Petra en sväng. Sen blir det köraaa BIL!!! TJIHOOOOO!!!

Min älskling nummer två :)


den 11 april 2010

Goddagens!
Nyligen varit ute med Svante och Anders med skotrarna, synd det är så lite snö kvar och att det är så förbannat varmt att man nästan måste åka naken för att njuta. Anders springer omkring i rosa karlsonger och sprätter med  sina håriga  ben till höger och vänster, härliga tider! Snart ska vi äta hamburgare innan jag ska åka hem och innan Anders ska åka ner till Söderhamn och jobba en vecka igen.

Fy vad lovet gick undan, nu är det slut på det och imorgon ska man få träffa allihopa igen! Underbart.. Ja jag saknar ju brudsen och boysen, men jag skulle ju gärna vara ledig ännu en vecka, huh?

Igår var det dans, gick dit med Linnea, Sanna och rebecca. Men sedan hittade jag åt min älskade Sandra och gänget. SUPER! Inte nog med det så sprang jag på världens snyggaste bredin och vi öste så länge vi kunde. HUR DET SLUTADE VILL JAG INTE PRATA OM! Men jag kan ju säga att det vart ett tvärt slut på den kvällen. Sedan åkte jag hem, sov och vaknade. Jag är fortfarande arg men börjar på att lugna mig nu. Kanske när magen får fyllas med goo matn så kan jag slappna av och vara goo o gla kexchoklad.





Nog surrat. nu ska jag och bebe beställa kläder från nelly, hejbah!


Fjälleet

En dag när jag kirrade sittplats! =)


Den 9 April 2010

Yeees, I'm back in BLACK och ja, jag har haft så roligt! Snacka om ett toppen lov. fantastiska människor runt omkring mig och stek i solen. Måste säga att de sex dagar som jag fick tillbringa med favoriterna kändes som två. Min älskade Petra deltog hela mitt lov nästan och jag uppskattar alla roliga stunder! Första natten i stugan åkte jag och Cääjsah till Petra och sovde där, underba-art. Och de två senaste veckorna har vi alla knarkat SALAMI, tjiho!

Igår slipade jag fälgar i lösnaglar, ringar, 9 cm stövlar och läggings med strasstenar! =) tro det eller ej!
ganska nöjd över min insats och det tror jag att lille Anders karlsson också är. Är just nu i strömsund, längtar tills mitt H&M paket kommer eftersom jag är dödsless på de kläder jag har för tillfället. Just de ;p jag skickade efter lite jackor och jeans också, ni får se när det kommer =)

Ska se om jag kan knycka Anders telefon så jag kan lägga in någon bild på min in action, w8 and seeeee!

Den snygga bilden bjuder jag på! haha.


 

Kisses And Wishes Hannah Bodin


Ute på sjön

Blivit lite bloggande pga att jag är i marsliden med de gooaste människorna som finns:) vi sitter ute på sjön, Anders klagar över att jag nu för en gångs skull skriver något för er att läsa. Hoppas ni ha ett super lov precis som jag med mycket sol, skoter och trevliga människor:)



 puss på er alla

Dessa ifrån min gamla header, MINA!


LOV!

Nu har jag lov! Du med? Härligt!! =D
Idag eller ikväll åker jag upp till stugan. När jag kommer iväg beror helt på andra. haha. Imorgon kommer Anders och kankse Peter, om han inte kommer redan i kväll :)
Anders, Lotta, Cääjsah och Axel kommer också ikväll! Det här kommer bli super kul. Och på lördag kommer påskharen? ;) Tjihoo.. Nu ska ja packa och fixa allt här hemma så jag kan åka någon gång!



Ha en jätte bra påsk, blogg ifrån mobilen!


RSS 2.0