Gårkvällen!

Gårkvällen tog sig ändå till en lite högre nivå en soffläge som numera är mest aktuellt på kvällar o helger.
Viktoria ringde och jag trodde hon läst min blogg att jag ville hon skulle höra av sig. Men icket, vännen min ville busa så först bjöd jag hem henne på kaffe och glass :) Sedan åkte vi ut en sväng med Grels och tillslut var det Vickan vid ratten och vi bestämde oss att åka till Dorotea för alla bilar försvann här ändå.. Blev väl inte sp där jätte sent men det är bara kul att komma ut och göra någonting någongång! PUSS MINA FINA VÄNNER!


Jobba för frihet .

Ännu några timmars arbete färdigt för dagen och även 40 minuter på crosstrainern + Mage. Ja det går ju som en dans de här. 60 minuters crosstraining efter middagen med kära mor! Nu har jag just duschat och dricker de super goda teet som jag köpte av Vickan för någon vecka sen. På tal om Vickan, vart håller du hus?? Hör av dig..

Ja nu ska jag ta o dricka upp teet och sätta lite färg på fransarna så jag kan knata upp till mamma när hon slutar för att göra henne sällskap hem. Jag älskar min mamma och borde spendera mer tid med henne.. Synd jag kom på det två dagar innan jag åker..

Imorgon kommer Jesper, han ska nämligen jobba imorgon så han kan vara ledig på måndag så att vi kan flytta in i lägenheten. Lär väl bli så att vi åker ner söndag eller tidigt på måndag och börjar bo in oss. Jag är ju ledig den här veckan så jag ska väl gå på stan och kolla efter lite små prytlar som man kan behöva! tar ju så klart med mig min rosa stekpanna, rosa kaffetermos, rosa skärbräda, ja allt som får mig att känna mig som hemma! :)
Och nästa helg har vi planer på Ikea så vi kanske kan hitta några fina möbler!

Ikväll, hm.. Ja jag ringde ju Emelie pemmelie, men hon skulle ut och tvätta lite kläder i Bäsksele. Tycker dock att hon kan vara utan för hon är så fin ändå! Men hon skulle höra av sig sedan.

Och bara så ni vet så har jag min gamla telefon så det är därför det inte blir så mycket roliga bilder! Men håller på ladda kameran så kan jag använda den! Så.. Bilder kommer snart. tar även med mig den till Umeå så jag kan berätta och visa vad jag egentligen håller på med!




Löshåret!

Nu är jag som vanligt less på att den röda färgen bara åker ur! Mitt hår bleknar o blir prutt brunt medan löshåret behåller sin glans och färg.. Så idag kör jag hårt med mörkbrunt efter jobbet. Hade även tänkt klippa mig lite samtidigt.. Klippa av lite av löshåret också även fast det bara är ca 5 cm längre än mitt. Men jag måste fixa det nu!! Jag blev så sugen just nu, när jag sitter på sjukvårdslektion! Slänga mig i solariet i max 10 min också! så jag inte förlorar all färg på kroppen.. För i ansiktet är de ju redan kört. ha ha.. Jag har ju flagnat så jag är som en blekfis där..  Nej nu blir det ändring!!

SÅNT HÅR! SÅ BRUN!




Smörja smörja!

Jaaaa, nu har jag alla salvor hemma utom Emovat men den behöver jag inte förän till sommaren så det är ju lugnt! Har nu Cannoderm ist för Propyderm och har fått en stor tub protopic, betnovat som jag har smörj schema på och en rozex för ja någonting! haha.. Det är mycket nu, men då ser jag ju ut som folk på både kropp o ansikte och jag slipper må dåligt av att det gör ont när jag har tajta kläder..
Har ju även repair, propyderm och mildoson kvar sen förut.  Fin fint! Lev o Må då Hannah


Äntligen fluff fluff



Åh jag är så glad för igår fick jag mina efterlängtade tofflor! Så fort jag slitit upp påsen drog jag på mig dem och blev kär i dem direkt! :) Nu längtar jag bara efter lägenheten på Haga och mannen jag jag bo med! Kommer blogga mer när jag lämnar vilhelmina. Dock har ni ju missat massor nu när jag inte orkat blogga. HAHA. .. Men ja kanske, men bara kanske skriver något om allt! :)




Favorit

De här är fortfarande min favorit genom alla mina olika heeeeaeeadrar!
Jag gillar den faktiskt jätte mycket! Ikväll blir det att pilla till en ny, bara jag hade haft nå roliga bilder att använda. Men det har jag ju så klart inte.. Det var bättre förr när man gillade att ta kort på sig själv dagarna i enda! Tror jag kommer göra någonting oväntat, har ideer tro mig.. Men jag vet inte hur jag ska få till det! NATHALIE! DU MÅSTE FOTA MIG SÅ JAG KAN GÖRA NÅGRA FRAMSTEG MED BLOGGEN! Aja, nu ska jag ringa och tjata på nathalie så hon blir klar snart! ..

Tjai oe ..

Hejsan!
efter helgen vill jag meddela att jag lever, jesper lever och vad jag vet lever även mina underbara vänner!
Vill även berätta att idag har jag och Jesper barit tillsammans i ett år. Känns som 3 månader, haha.
Hade inte velat spendera den tiden med någon annan. Kära pojk!

Kommer försöka uppdatera med bilder från helgen när jag kommer hem.. har inte rätta telefonen eller min egen dator med mig idag.. Och för att tillägga försov jag mig i morse och hann inte jobba med miljöproblemen.. : / Inte så bra men jag tar igen det, lovar! Ska hem och plugga på brännskador och samhälls alldeles strax. Känns som min kväll kommer bestå av träning och plugg. en vanlig vardag för 18 åriga tjejer kanske.

Längtar till i helgen när antingen Jeppe kommer hem eller vi får åka iväg till Ö-vik. Vore himla kul att träffa dem! Mamma och Wilma var där i helgen och med sig hem hade de presenter från Lotta och familjen! :) Super fina allihopa. Kan lägga in bilder på de sen också.. Känns som jag har mycket att skriva egentligen. Om hur blå min hand är, hur full Lisa var, om när Jeppe kalla John för bög, all turkiskpeppar och hur gott Jennifer alltid luktar. fast det får jag vänta med och ni får tålmodigt göra desamma. ledsen!

Ska kolla nelly lite nu, måste ju göra min vanliga vecko beställning (;




-






Ny kategori

Ja som ni ser här nedan på sidan så har jag skaffat en ny kategori! En liten komisk grej. Frida bjuder på kärlek (mat) där ni kan följa fridas utveckling av frukost val och hur duktig Klemet är på att göra fridas mackor.


Frida

Frida har oboy, mackor och ett inte så glatt humör eftersom hon försov sig imorse. Men vet ni, jag gillar henne iallafall! Och hon är så söt i sin lilla vita mössa :) Åg gott luktar hon, åh snäll är hon! Åh ja, tralalalala..




Jag är hungrig för övrigt! Hoppas det är någon god lunch!
Jag är bara vän med dig frida för maten du bjuder på.. Men jag skulle vilja ha lite middag också?
SOCKER & FETT är min ÄLSKLINGS rätt!


Torsdag den 6 oktober 2011

Godmorgon allihopa!
Kul att det är så många som kikar in. Trist utan kommentarer dock... Men men..
Förstår att det var lockande att titta på bilderna från när jag hade brännt mig! Men jag har tyvärr inge mera sånt!
Fick hem mina klänningar och mina party shorts igår och allt var super snyggt så behöll alltihopa.
Ja alla tre saker ;P hahahaha....  Tycker bara det var så ovanligt men tanke på att jag alltid är så missnöjd och skickar tillbaka de ja bäställt... FRÄMST för att brösten aldrig får plats i någon klänning...... :/




Helfrid, Skräck Roman

Att slå honom matt var det enda jag kunnat tänka på, och det var över. Bergen och skogen slöt sig omkring mig och kvarnen som vi inrett stod mörk som vanligt den här tiden. Gerdoni låg och sov av tystnaden att döma. På marken där jag låg hade regnet trängt in likaså i mina kläder. Kjolen som var lång, vit och mönstrad i rött hade bruna fläckar från bark och jord. Katastrof och gränslös panik stack ganska normalt i mina celler. Som efter varje gång.

Inne i mörkret hängde de som vanligt rakt upp o ner och yttrade sig inte om vad jag hade gjort. Vad skulle jag göra med honom? Jag blundade för att inte mina stirrande ögon skulle torka ut. Blandningen av hat och förtjusning frågade inom mig om jag skulle fortsätta. Alla mina tidigare hängde ju där och jag vaddade dem varje dag. Alla såg fina ut och till dess födelsedagar plockade jag ner dem och klädde upp dem i dess finaste kläder. Jag kan ju inte säga att de är mina längre eftersom de inte längre finns. Alla barn är lika fina och jag är nöjd, men jag är inte färdig än. Jag tycker om barn, nu har jag ett. Men han klagar så och jag blir ofta så trött på att höra hans röst. Om Gedorni skulle veta att det var jag som hade gjort dem illa och att jag behållt dem allihopa skulle han flytta härifrån. Men han får inte gå in i syrummet. Jag har så stora projekt där har jag sagt till honom.

Gerdoni och jag är väldigt troende och vi älskar varandra, mer än någonting annat. Jag ger honom allt och han har varit så ledsen över barnen och jag har tröstat honom. Det är så jag får visa att jag finns där och han har kommit över dem en efter en. Vi hade haft sju barn vid det här laget, men nu har vi ett. En son som Gerdoni vakar över, en son som jag älskar och misshandlar.

Att Gerdoni fortfarande tror att det är skogsväsen eller tomtar som tagit barnen under nätterna gör mig oskyldig. När jag gråter över dem tröstar Gerdoni mig och vi lovar varandra att alltid finnas nära. Jag vill ha all hans tid, och all hans ömhet.  Jag vill vara de enda som Gerdoni bryr sig om, men jag vill bry mig om dem också. För mig finns de kvar och jag tar hand om dem. Om Gerdoni kunde förstå att jag bara ville ge honom mera tid men att de fortfarande fanns kvar hos oss skulle han kanske tycka att jag gjort rätt.

Jag hade inte hunnit tvätta kläderna sedan igår, men nu skulle jag ner till sjön och tvätta både mina, Gerdonis och Helfrids kläder. Både mina och Helfrids såg förskräckliga ut och jag hade en känsla av att jag var tvungen att slänga bort de kläder som fläckarna inte hade gått bort från om jag ska komma undan den här gången. Solen hade knappt nått över de lägsta bergstopparna när jag var färdig och nu var jag på väg upp för den knöliga stigen för att tillaga frukosten åt min familj, iallafall de som fortfarande kunde äta. Sedan har jag bestämt mig för att ta med mig Helfrid ut på en promenad i skogen.

Den femåriga pojken sprang framför mig uppe på slänten och vi rullade sedan nerför. Jag satt en blomma i hans skjortficka, en lila. Mina onda tankar var som bortblåsta medan dagen var i full gång. Helfrid tydde sig till mig inne i skogen när det knorrade och knakade i riset. Det måste betyda att han trots allt litade på mig. Han sjöng visan som jag lärt honom när vi hade varit in till huvudstaden, när vi vandrade hemmåt mot kvarnen. Gerdoni var utanför och välkomnade oss hem med en stor kram.  Lunchen stod på bordet och Gerdoni hade lagat Helfrids säng som jag i vansinne skruvat isär så att pojken skulle ramla igenom ner på golvet. Jag visade dem glädje fast nu mina onda tankar än en gång börjat uppenbara sig.

Kvällen hade kommit och jag vaddade mina barn och pussade dem inför den långa natten. Sedan gick jag ut. Helfrid sov i sin nyrenoverade säng. Jag tog tag i honom, någon tog tag i mig. Det var Gerdoni som stod där. Han frågade vad jag gjorde och tittade rakt in i mina hatiska ögon. Jag föll på knä, jag skrek. Gerdoni slog mig över kinden och berättade att han sett barnen i syrummet medan jag varit ute och hämtade mod för att dräpa pojken.

Efter den natten hängde jag med mina barn inne i syrummet och blev som dom vaddade och pussade inför natten, skillnaden var att Gerdoni lät mig hänga där levande.

 


Step up!

Hejsan!
Fick rycka in och jobba idag på underbara tallbacka som jag har saknat så mycket! Fick träffa många underbara ansikten! :) Och nu har jag slevat i mig en massa panerad fisk som pappa slängt ihop. Gott var det.

Kanelbullensdag idag och nu blir det kaffe och bulle med trevligt sällskap.
Efter det blir det att klippa lite, och tills dess blir det step up med mamma och så har jag ju fått My att också gå dit ikväll! - ROLIGT! :)




Nya grejor från H&M

 

Fick hem min nya fleecejacka och bh igår, men inga tofflor.. Dom skulle skickas i slutet av oktober :( Inte kul! Det var ju dom jag längtade efter mest.. Men men, den som väntar på nå gott väntar ALLTID för länge!







Kan ju lägga ut en liten bild på min nya snygga topp också som är från Nelly.com :)
Har ju glömt lägga ut super mycket nu även fast jag uppdaterar varje dag! Kan ha att göra med att förra veckan fick ja hem paket men hade ingen lust att blogga så mycket... Ha ha ha..

Haha, bilden är utskuren :)


Nu ni!

Nu kan ja betala mina egna räkningar med min lilla bankdosa!
VILL INTE BLI VUXEN! JAG HAR EN MAMMA HEMMA.. var de ja sa när mammas arbetskompis hjälpte mig med bankdosan.. ha ha ..

Nej nu ska jag och mor ut och prommenixa och sedan blir det ett hårt pass på BC! :)



BLIR DET HÄÄÄNAN! LÄNGTAR!


Klänningar

Eftersom jag skickade tillbaka mina lila klänningar idag beställde jag nya.. Ha ha .. Fast svarta.. :)





alltså mina senaste inköp :)
Tycker shortsen var så himla party så behövde dom! :)


Hm..

TYCKER ATT DET TITTAS PÅ MIG IDAG!
men jag ser rätt vanlig ut.. Bara det att jag är torr, så det är inget att se... .
TACK


Lycklig

Vaknade imorse och insåg att jag ser ut som en människa igen. Visst är huden sträv och torr men det syns inte lika mycket, är inte svullet och det gör inte fruktansvärt ont! Jag tror att det är protopicen.. Kan bli både fruktansvärt bra av den och förjävla dåligt. Nu ska jag höra med hud i Umeå när jag får sola.. Och tänker inte sola på länge..



Gläääänser av salva, vilket också framhäver den sista rådnaden .



Nu börjar det likna någonting!


Ha en bra dag! Nu ska jag och Jesper gå ut och hjälpa mamma och pappa på gården.


:)


Det ser också lite rödare ut när jag har så glansig salva på.


Gruvar mig dock för att lägga mig och sova eftersom det alltid blir värre under natten..
Men nu har jag ju gjort de här också.. Haha, först armen, sen ansiktet... Vad ska jag nu bränna??? :S:S :S


Räddarna!

De här är vad som håller min hud på bättringsvägen just nu!
Tack till alla salvor som hjälpt mig sen 2 års ålder!


Bättringsvägen!

Tjena tjabba hallå!
Ska börja med någonting som inte handlar om min hud! :)
Idag har jag nördat sims och Jesper har varit så himla gullig hela dagen.
Han ska ut med grabbarna ikväll och jag sa att då fick han sova hemma hos sig. Men då flörtade han till sig att om han tog de lugnt fick han kanske komma. Som tillslut blev att han fick komma om han tog det lugnt. Haha... Jag hoppas på fler timmar sömn inatt bara! Jesper är hemma hos sin mamma just nu som fyller år! Så himla ledsen över att jag inte kan åka dit och gratta henne.. Men jag måste vara hemma och vårda mina fina brännskador.. Sen är det inte så kul att visa mig bland folk så här häller.....

Nu ska ni få se hur det ser ut 14.30 efter en dusch och lite smörj. Har äntligen vågat smörja med protopicen och det märks sådan skillnad på läpparna redan.. Protopicen är ju skälet till att jag ser ut som jag gör... Man ska inte sola med sådana starka salvor... Tydligen! Så gör inte det om ni inte vill se ut som jag en vecka eller mer.. Ha ha ha.. Så den berömda säl-bulldogen har blivit en kräfta som lossar skinn!

Men bättringsvägen är det ju iallafall, men kommer inte kunna rädda de total brända skinnet!



Samma sak här, det som syns på överläppen är bara en vanlig blåsa som är en biverkning från min salva protopic



Hoppet om att min hud ska bli bättre i övrigt är stort men jag förväntar mig inte att någonsin få en vanlig hud. Jag fortsätter med mina salvor och håller allt i shack.. Så kan det iallafall se ut som om jag är som alla andra!


Godmorgon!

Sov ca 3 timmar inatt, försökte mig på att sova lite sittande så att jag inte skulle vara så svullen när jag vakna. Sov väldigt dåligt men jag är inte alls lika svullen så jag får väl se det lite positivt. Igår kväll hade jag så ont och jag visste inte vad jag skulle ta mig till.. Mamma sa att hon skulle ha gjort vad som helst för att hjälpa mig.  Men jag vet inte vilka av mina salvor jag vågar använda just nu.. Det kan ju både bli bättre och sämre.. Och jag har ingen lust att få nå mycket mer smärta för de här..

Idag ser det ut som mina vanliga utslag men i större mängd, och det är väldigt torrt och sprött. Framför allt på de vänstra ögat. Igår var läpparna värst och jag kunde knappt prata, skratta eller äta.. Det har varit så fruktansvärt att jag inte kan beskriva med ord..

Morgonens bilder kl 10.00

De är på väg ner iallfall, men morgonen är värst



Läpparna lite finare idag, De som syns på överläppen är en vanlig blåsa som är en av biverkningarna man kan få av protopicen.


RSS 2.0